Lubomír Vylíčil: Sobotkovy hacknuté maily. Soudruzi se radí, jak zmasírovat mínění národa

05.01.2016 21:07

Lubomír Vylíčil reaguje na zveřejněnou premiérovu poštu, která odhaluje, že za zády veřejnosti se připravuje zelená pro imigranty, vytvářejí proimigrační instituce, které již nepůjde zrušit - a také co si o "svém" národu papaláši a jejich rádci myslí.

Lubomír Vylíčil: Sobotkovy hacknuté maily. Soudruzi se radí, jak zmasírovat mínění národa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Naše úžasná veřejnoprávní media dnes přinesla skutečnou bombu: "Fašističtí hackeři" se  prý vlámali do soukromých mailů předsedy vlády! Ve chvíli, kdy vznikají tyto řádky, to úřad vlády zatím sice oficiálně nepotvrdil, ale informace, že věc si převzala policie, mnohé naznačuje.

Skandál? Neslušnost?

Otvíráky mainstreamových zpravodajských webů začínají bzučet rozhořčením a spekulacemi, jak se to jen těm nacistickým ničemům mohlo podařit. A už mlží a manipulují. Názvy příslušných článků, jako například  "‚Ahoj Slávku. Hackeři ukradli soukromou korespondenci premiéra Sobotky" mají zjevně podsunout lidem představu, že se někde vystavují intimity Sobotkova soukromí. Že někdo nechutně čmuchal v rodinných záležitostech a že se zlí fašisti voyersky ukájeli nad nejosobnější konverzací páně předsedovy rodiny.

To podstatné ale, jako vždy, zůstává záměrně stranou, zasypáno balastem nic neříkajících informací „odborníků“, o tom, jak asi dokázali ti „náckové“ prolomit heslo k mailovému účtu a záplavou morálního rozhořčení. Číst cizí dopisy, no to je přece fuj! To slušného člověka nemůže ani napadnout…

Zkrátka, celá věc se pod vedením vládních spindoktorů začíná zvolna a řízeně pootáčet stranou, do zcela neškodného směru. Je radost pozorovat, jak media pracují a můžeme si i zavěštit: přijde ještě mnoho morálního rozhořčení a etického pokvokávání, vyjádří se celebrity a morální autority, svůj prostor dostanou i odborníci na zabezpečení komunikace… A také na trestní zákoník přijde nepochybně řeč.

Hlavně, aby se nikdo nechtěl podívat, co že to vlastně bylo zveřejněno. Vždyť číst cizí maily…

Věc veřejná

My ale vyrazíme proti proudu a nahlédneme. Je-li to tlachání Slávka s jeho paní, zavřeme odporný web a v duchu se omluvíme. Tak pojďme  k pramenu informací.

Zkusme třeba: 

Imigrační politika vlády - interní dokumenty

Komunikační strategie vlády k imigraci

Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD

Tyhle hacknuté maily jsou na stránkách White Media. A je tam mnoho, přemnoho dalších. Neřešme teď, o jaký server jde a kdo za ním stojí. Podstatné  je, že maily vypadají jako pravé. A rozhodně nejde o žádné intimity.

V těch nejdelších a nejdůležitějších jde o komunikační strategii vlády v otázkách migrace. Tedy o vrcholné politikum. O věc veřejnou.

Kolaboranti rokují

Zmíněný server se nachází, pokud je mi známo, na území USA a díky tamním zákonům je pro dlouhé pracky našich (i evropských) cenzorů nedosažitelný. Takže je reálná naděje, že tam zmíněné odkazy ještě nějakou dobu vydrží. Přečtěte si je! Jsou dlouhé, moc dlouhé, ale prolistování fakt stojí zato!!

Nedozvíte se skutečně nic o rodinném životě Slávka Sobotky a jeho rodiny, ale zato mnohé o heroickém boji jeho tak zvaných poradců, zejména pak jistého Oto Novotného, ale i řady dalších, za Brusel, za uprchlíky, proti většinovému mínění lidu a zejména pak (sic!) proti oficiálním strukturám vlády - ministerstvu vnitra.

 Tón hacknutých dokumentů udávají v zásadě tři linie:

- návrhy nových strategií ke změně (jak dokumenty přiznávají) většinového, protiimigračního názoru národa

- návrhy nových (dobře zabezpečených) proimigračních orgánů do oficiálních struktur státu tak, aby je nešlo zrušit

- návrhy jak šikovně vymanévrovat ( špatně spolupracujícího a hlasu lidu příliš nadbíhajícího) ministra vnitra co nejdále od řešení uprchlické krize

Mají nás za póvl - a bojí se

No, přečtěte si to. Prokousejte se tím politickým protinárodním hnusem sami a udělejte si obrázek, co a jakými metodami na nás šijí naši takzvaní volení "zástupci", když se radí za našimi zády. Jak o nás, lidu této země smýšlejí, a pro koho bijí jejich srdce... Je to velice poučné čtení.

Malá ochutnávka:

… tvůj postoj k imigrační krizi neměl chybu, i ta reakce na schválené kvóty, to, že jsi se nepustil do zbytečného boje je v pořádku, bohužel tento populistický a pohodlný národ to neocení, nemá na to, aspoň ze značné části ani mentálně ani vzděláním, absolutně nechápe současnou historickou realitu a její kontexty…

… To co nám z voličského potenciálu zbylo, sociálně frustrovaná (!) xenofobní a nacionalistická konzervativní levice, kterou si zakrátko začnou rozebírat komunisti a fašouni, to je na udržení socdem jako progresivní mainstreamové strany opravdu málo…

V dobách temnějších, v dřívějších krutých režimech, by pisatelé podobných doporučení, jaká jsou adresována panu Sobotkovi, asi stanuli záhy  před soudem, obžalováni z velezrady a spiknutí s cizí mocí. V dnešní, demokratické době nám, slušným, pracujícím a daně platícím občanům této země nezbývá, než si jen s odporem odplivnout, zakroutit hlavou a jít dál. Pamatovat si a šířit.

A pokud jde o vás, páni vládci, místodržitelé a spindoktoři, dovolte alespoň jednu malou otázečku:

Spíte klidně?

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …