Lukáš Lhoťan: Tohle ani Halík neobhájí...

09.01.2016 17:18

Doposud jsme to znali pouze ze zpráv o islámských zemích. Dnes se to již děje kousek od nás. Skupiny afrických a arabských mužů tam sexuálně napadají německé ženy. Sexuální násilí je přirozenou součástí multikulturalismu...

Lukáš Lhoťan: Tohle ani Halík neobhájí...
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Novinky.cz zveřejnily zprávu o tragické situaci v Kolíně nad Rýnem. Desítky afrických a arabských mužů tam ve skupinách útočily na německé ženy. Okrádali je a sexuálně obtěžovali. (Celá zpráva zde).

Ve zprávě se říká, že šlo i o tzv. uprchlíky: Nejmenovaní představitelé zemského ministerstva vnitra Severního Porýní-Vestfálska nicméně uvedli, že některé útočníky policie zná a že to jsou problémoví přistěhovalci ze severní Afriky, kteří do Německa přišli asi před dvěma lety jako běženci.

Samozřejmě, že obhájci multikulturalismu a němečtí politici ihned referují o tom, že je to hrozné a že se to musí vyšetřit.

Je to pokrytectví nejhrubšího zrna. Je jen škoda, že nevíme identitu těch afrických a arabských útočníků. Kolik z nich asi přišlo do Evropy jako uprchlíci? Kolik z nich je asi potomky uprchlíků? Kolik z nich asi je v Německu díky „pozvání“, jež jim dala německá vůdkyně Merkelová a socialisté se Stranou zelených?

Ano, tito všichni nesou přímou odpovědnost za spáchané násilí a teror ze strany Afričanů a Arabů. Myslím si, že dnes už opravdu jen multikulturní fanatik a idiot může tvrdit, že masová imigrace nepřináší žádné hrozby a rizika. Kolín nad Rýnem je teď ukázkou toho, co nás čeká, pokud vláda vedená ČSSD a různé multikulturní neziskovky prosadí příliv tisíců afrických a arabských uprchlíků do naší vlasti.

Lidé v Praze, Brně, Ostravě a dalších velkých městech si mohou zoufat a těšit se na multikulturní obohacení. Naopak mnohem větší šance, že se tomuto kulturnímu obohacení vyhneme, máme my lidé z malých vesnic a měst. Když je totiž uprchlíků velké množství, tak se totiž přirozeně stahují raději do velkých měst, kde tvoří ghetta se svými zákony a pravidly.

Ale také je tu ještě druhý aspekt, který jsem osobně prožil. A tím je údajné buranství nás lidí z venkova. Lide ve velkých městech jsou vesměs vychováni k tomu, aby byli poslušní státní správě a pokud ona selže a nedokáže je ochránit, tak jsou bezbranní, slaboši a strašpytlové. Přesně takoví, jaké si je asi přeje mít multikulturní elita Evropy.

Naopak my vesničtí burani, jak nás s radostí multikulturalisté a Pražská kavárna označují, jsme lidé selského rozumu. Jakmile se nám někdo byť jen pokusí sáhnout na někoho z naší rodiny, tak si rodinu bráníme, a to bez ohledu na stát a jeho stále více neschopnou polici, justici a úředníky.

Možná kdyby v Kolíně nad Rýnem nebyla společnost multikulturní, ale naše buranská, tak by nebyly sexuálně napadeny desítky žen, ale místo toho by desítky afrických a arabských útočníků ležely v nemocnicích, možná by i hořela africká a arabská čtvrť a v ulicích by hlídkovala domobrana, to kdyby snad nějaké afričany a Araby napadlo pokusit se znovu útočit na naše ženy.

Zdá se Vám to násilné, kruté a nelidské? Ale přesně k tomuto vede multikulturni společnost, příliv milionů uprchlíku do Evropy a co je na tom vlastně nelidského? Je snad nelidské ve jménu tolerance a multikulturalismu nechat bandy Afričanů a Arabů útočit na naše ženy??

A než se opět nějaký islamofilní či multikulturní obhájce těch parchantů, co sexuálně obtěžují naše ženy a okrádají naše spoluobčany pokusí bránit ty zmetky řečmi o křesťanském milosrdenství, tak jasně říkám, že jsem v ŽÁDNÉM výkladu evangelia nenašel, že člověk má přihlížet páchání zla. Tohle ani Halík, Vymětal a spol. neobhájí. Naopak evangelium jasně vybízí k zásahu proti těm, kdož páchají zlo.

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…