Martin Kohout: Takhle to chodí v Polsku a takhle zase v Německu. Vnímáte ten zásadní rozdíl?

08.01.2016 9:12

V době mediálních manipulací a klamu, který si v ničem nezadá s komunistickou propagandou, člověka vždy potěší setkání s přáteli ze sousedních zemí. Minimálně se dozví, co se u nich doopravdy děje.

Martin Kohout: Takhle to chodí v Polsku a takhle zase v Německu. Vnímáte ten zásadní rozdíl?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Německo - Zfalšované volby, masivní kriminalita imigrantů, pokusy o fyzickou likvidaci opozičních politiků, vyhazování z práce za nesprávný názor. Budou bílí Němci emigrovat do CR?

Oficiálně Německo prý vitá uprchlíky a vše prý zvládne. Ale přitom:

.         V Bremách potvrdil soud, že došlo k masivnímu falšování posledních zemských voleb. Tzv "studenští aktivisté" ve volebních komisích masivně manipulovali s hlasy voličů a  záměrně tak poškodili opoziční  AfD (Alternative für Deutschland) ve prospěch proimigrantské levice. Je podezření, že zfalšovány byly i volby v jiných spolkových zemích včetně těch posledních celoněmeckých.

.         V Kolíně nad Rýnem, stejně jako v Duisburgu, Hamburku,  Mnichově a jinde došlo během novoročních oslav k desítkám sexuálních útoků na bílé ženy, které byly rovněž oloupeny. Podle svědků vše dílo muslimů a černochů (mnoho z nich čerství imigranti)

.         Politici AfD a leadři hnutí PEGIDA jsou vystavování pokusům o fyzickou likvidaci ze strany agresivních proimigrantských bojůvek jako Antifa (často ve spojení s imigrantskými gangy)

.         Úřady zahájily trestní stíhání několika politiků AfD a PEGIDA za údajné "podněcování k rasové nenávisti". (Vesměs za jejich politická prohlášení)

.         Německé úřady chtějí řešit masivní nárůst imigrantské kriminality stíháním protiimgrantských aktivistů a bojem proti rasismu.

.         Německé veřejně zdravotnictví začíná kolabovat pod náporem "uprchlíků", kteří vyžadují maximální péči, napadají ošetřující personál a přirozeně mají ošetření zdarma.

.         Pokračuje vlna represí ze strany státních orgánů proti křesťanským aktivistům, kteří vystupují proti islamizaci země

.         Dochází k propouštění sympatizantů AfD a PEGIDA ze zaměstnání, či k pokusům o jejich profesní diskreditaci

.         Do Německa každý den včetně vánoc přišlo nejméně 4000 ilegálních imigrantů, vesměs mladých muslimů,  za prosinec to bylo celkem asi 150 000 vesměs mladých muslimů. V roce 2016 se očekává příchod 3-4 milionů imigrantů. To je prý ono omezení imigrace..

.         Některé německé univerzity nařídily studentům povinné "vítání uprchlíků" pod pohrůžkou propadnutí u zkoušek.

.         Běžný Němec se bojí veřejně projevit svůj názor na politiku a imigraci i v rozhovoru se sousedy, kolegy.

.         V Německu se vedou diskuse, zda současná doba připomíná více 30. léta minulého století, či komunistickou diktaturu NDR.

.         Můj německý známý se vážně zabývá otázkou odchodu z Německa (má strach o manželku a dospívající dcery). Vše prý vzniklo na popud manželky, která byla sexuálně  napadena večer  ve městě (Stuttgartu) imigranty (naštěstí se dokázala s pomocí kolemjdoucích ubránit) Smrtelně vážně se mě ptal, jak je těžké se naučit česky, prý se mu Čechy s masovým odmítáním imigrace zdají být mnohem jistější budoucnost než jeho německá vlast.a údajně tak uvažuje i řada jeho přátel.. Cílové země?  ČR,  Maďarsko, Austrálie.

Polsko - "Pravdoláska odříznutá od peněz", státní media pod kontrolou, vyhazov cizích agentů z tajných služeb, versus připravy na Maidan ve Varšavě.

.         Vláda propustila všechny cizí agenty z vedení zpravodajských služeb a nahradila je polskými vlastenci

.         Vláda se rozhodla získat kontrolu nad státními sdělovacími prostředky (do teď hlavní bašta polských havlistů, kteří si z nich dělali propagandistickou hlásnou troubu a také zdroj snadného obohacení) Polští havlisté zahájili vlastní "spacákovou revoluci" podobnou loupeži  ČT v roce 2000..

.         Vláda omezuje činnost tzv "neziskovek" , odřezává je od veřejných peněz.

.         Tamější pravda láska pořádá neúspěšně protivládní demonstrace, Na provládní demonstrace vždy přijde mnohem více lidí. Proto se veřejně začíná mluvit v západním tisku o potřebě svrhnout vládu nějakou formou polského "Maidanu", Tedy polovojenským převratem řízeným a financovaným ze zahraničí.

.         Německo a EU vyhroužuje Polsku "dozorem".asi nějaká vzpomínka na "Generální Guvernorát" z let 1939-1945., nebo snad Brežněvova "Omezená suverenita"?!

Kamarád Jaczek mi říká, že se ale Poláci budou bránit a ptá se mě, co prý my Češi..

Kolik z těchto zpráv jste slyšeli na ČT, ČRo, četli v Mladé frontě, Lidovkách, Blesku, Reflexu, či na Svobodných fórech , Reportérech, či Echách 24.?

PS. Alternativní server White Media zveřejnil soukromou korespondenci špiček ČSSD včetně premiéra Sobotky, v celku otřesné čtení. manipulace, lhaní, ale i snaha se soukromě obohatit..stojí za přečtení

http://www.white-media.info/hax.html

PS: Doporučuji ke studiu i tuto knihu: Charles Murray: Rebuilding freedom without permission

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…