Milan Vyterna: Děsivá vize. Evropa v roce 2050 aneb s Bruselem až do hořkého konce

30.12.2015 8:42

Z časů stále ještě nepříliš vzdálených, se mi stále častěji vrací situace, kdy tehdejší režimní média byla již tak zprofanovaná, že jejich zprávám „z domova a ze světa“ kromě hrstky nejhloupějších politruků již nevěřilo snad ani to pověstné malé dítě.

Milan Vyterna: Děsivá vize. Evropa v roce 2050 aneb s Bruselem až do hořkého konce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Evropské unie

Eurounijní propaganda se začíná té komunistické zdárně vyrovnávat, připomínajíce staré komunistické heslo „dohnat a předehnat“. Zkrátka máme tu opět jistou odosobněnou, nadnárodní továrnu na propagandistické, prorežimní lži znovu, a v plně parádě.

Neomarxistické mozky ze zmijího hnízda

Možná je na místě v zájmu odlehčení strašidelné situace připomenout i nadčasový výrok sira Winstona Churchilla „Věřím jen těm statistikám, které si dám sám zfalšovat“ ale režimní propaganda z kdysi svobodného Západu nabývá dnes stejných, ne-li horších forem nežli kdysi ta komunistická. Nikoliv ta pouze údajná „veřejnost“( za komunistů to byl obvykle „všechen lid“), která vždy plně podporuje každou slaboduchou hloupost a každý sociálně-inženýrský projekt (nejen momentálně) narušených neomarxistických mozků v pověstném zmijím hnízdě, nazývaném obecně „Brusel“ - ale ta reálná, tvořená těmi skutečnými lidmi - uráženými propagandou jako „extremisté, ultrapravičáci, náckové“ nebo třebas „Čecháčci“, s nevěřícným úžasem sleduje, jakou další zhůvěřilost nám onen „Brusel“ skrze „naše“ politické loutky zreguluje, přikáže či zakáže, proti čemu či naopak pro co budeme v dalším období, dekádě, v dalším roce či desetiletí „dobrovolně“ donuceni „bojovat“.

Asi nejfrekventovanějším eurounijním hitem současnosti je tzv. uprchlická krize. Její tzv. řešení bezhlavým přijímáním jakéhokoliv množství jakýchkoliv tzv. uprchlíků, zcela bez ohledu na to že jsou známy všechny problémy a závažná rizika, jež tato politika dokořán otevřených dveří přináší nevzbuzuje už pouze úžas, ale skutečné zhrození opravdu širokých a různorodých vrstev zatím ještě naší, evropské společnosti. Znovu a znovu jsem režimními propagandisty ujišťováni neúnavně opakovanými mantrami o „chudácích“ „uprchlících“, kterým jednak MUSÍME pomáhat a které jednak tak moc, hrozně moc POTŘEBUJEME, neb, toť všemoudrý bruselský sekretariát ví, vymíráme a „chudáci“ „uprchlíci“ nás zachrání tím, jak budou pracovat na naše důchody. Punktum.

Svoboda projevu se již nenosí

Je-li smutně proslulý „Brusel“ v něčem originální, pak jenom v tom, že na rozdíl od „strany a vlády“ komunistického Československa nepotřebuje žádný vrchnostenský cenzurní úřad. Rok po roce byla svoboda projevu na námi kdysi tolik obdivovaném Západě zprvu nenápadně plíživě, pak však stále rychleji a masivněji oklešťována, až autocenzura v duchu rádoby moderní a pokrokové PC/MC (politicky korektní/multikulturní) neomarxistické ideologie nabyla obludné podoby dobrovolného a přímo radostného a šťastného lhaní prakticky všech mediálních prostitutů a prostitutek. Svoboda projevu nakonec kdesi smutně a bídně uhynula na úbytě. V továrnu na lži se změnily prakticky všechny kdysi staroslavné evropské univerzity, všechny kdysi skutečně vědecké ústavy - o nadnárodních tiskových agenturách ani nemluvě. Černé se stává bílým, dobro je zlem a zlo dobrem, primitivnost vyspělostí, barbarství pokrokem a kýženou metou.

Do Evropy se valí milióny podivných, problematických až nebezpečných existencí z Afriky i Asie, v drtivé většině muslimské „víry“, která je a vždy byla především násilnickou a bytostně nenávistnou válečnickou a otrokářskou ideologií. Není divu, jsou přece zváni a vítáni. Námi? Nás se nikdo na názor neptá. „Brusel“ ať činí co činí, tak dobře činí, vše ví nejlépe a on nám ty zářné zítřky , hrom do police, vybuduje ať se děje co se děje! Co na tom, že jde v drtivé většině o silné mladé muže, často vybavené moderními i-fony, popřípadě kameny, lahvemi a řetězy, útočící na chatrné hraniční zátarasy ve východní Evropě či po proniknutí do vysněného Německa či Švédska „protestující“ trvalými násilnickými orgiemi nad svým „útlakem“ – nedostatečným přidělováním území, domů a hlavně peněz. Bruselský aparátčík „ví“ že k nám „přicházejí“ samé ženy s dětmi, staří, chudí a nemocní, zkrátka chudáci!

Z muslimských zemí k nám prchají podezřelé existence

Co na tom, že jde v drtivé většině o negramotné a či pologramotné primitivy, toužící jedině kořistit a bezstarostně si užívat v zemích méněcenných a opovrhovaných „psů nevěřících“. Bruselský aparátčík, jedno z jakého ústavu, úřadu či instituce přeci „ví“, že jde o samé doktory a inženýry, nabitou nesmírnou energií a touhou pracovat. Co na tom, že drtivá většina těchto krajně podezřelých existencí k nám „prchá“ z mnoha muslimských zemí, kde žádná válka není. Bruselská propaganda neochvějně lká nad samými „uprchlíky z válkou zmítané Sýrie“. Co na tom, že tomu všemu již prakticky nikdo nevěří…

A tak tu máme další perlu z pekelné kuchyně eurounijní propagandy. Podle nejnovější projekce Eurostatu, statistické agentury Evropské komise, bude Unie do roku 2080 v mnohém ohledu z gruntu (!) jiná. Jaká že jiná? Inu, soudruzi a soudružky, „naše“ Evropská Unie nadále vymírá! Statistická čísla jsou neúprosná a alarmující! Průměrný věk evropského obyvatelstva stále vzrůstá.! A co hůř, stávajícící „chudáci uprchlíci“ to nezachrání. Je jich zřejmě stále příliš málo a jak „studie“ samolibě tvrdí, jejich porodnost po „příchodu“ do Evropy stagnuje, ba dokonce strmě klesá. Nu, je to hrůza. Ale – snad ještě máme naději. Současná mnohamiliónová vlna „chudáků uprchlíků“ prý do studie ještě nebyla zahrnuta. Uf, asi by se mi mělo ulevit, ale proč jen se mi neulevuje ani trochu?

Většina uprchlíků žádné evropské důchodce živit nehodlá

„Odhadovat dopady migrační vlny na počty obyvatel by dnes bylo předčasné,“ konstatoval Eurostat. Zatímco dnes prý na jednoho důchodce „pracují“ 4 lidé, v roce 2080 to budou již jen dva. Těžko soudit s jakými vzorky populace se Eurostat rozhodl pracovat, ale jeho závěry vzbuzují velice oprávněné podezření, že cíl světil jako obvykle prostředky. Přes veškerou, vskutku masivní eurounijní propagandu je obecně známo že 80-90 procent těchto „uprchlíků“ nejenže nepracuje, ale prací se v Evropě rozhodně živit nehodlá a vinu za to rozhodně nenesa žádný „rasizmus a xenofobie“ evropských extremistů a nácků. I tzv,. domestikovaní, prý evropeizovaní muslimové z druhé i třetí generace někdejších „chudáků uprchlíků“ se živí cíleně jen „sociálními dávkami“ (či jak je učí imámové v mešitách povinnou daní „za ochranu“ od nevěřících psů svým muslimským pánům), a jak je v hormony nabité „přistěhovalecké“ komunitě obvyklé, masovou násilnou trestnou činností zaměřenou výhradně proti zatím většinové populaci hostitelských evropských zemí

V této aktuální statistice nesmí chybět a nechybí – zcela logicky – ani zřejmě nejstarší a zdánlivě nejpevnější politicky korektní (lživý argument) o setrvale „nízkém“ počtu „přistěhovalců“, zejména muslimů, ze kterého soudný člověk se zdravým „selským“ rozumem (třebas onen vysmívaný Čecháček) jen nevěřícně kroutí hlavou – „Vážně si ti zaprodanečtí pisálkové myslí? Že jsem tak hloupý a spolknu i takovou lež jako věž?“

V Evropě prý žije jen hrstka muslimů a není se čeho bát

Od Eurostatu se tedy opět, jako už nesčetněkrát v minulosti od podobně zprofanovaných eurouniijních hlásných trub (a trubek) dozvídáme, že v Evropě stále žije jen hrstka, pár miliónů muslimů, vesměs stále stejný počet jako v 70tých, 80tých, či 90tých letech. Kdo ví kam se ty nesčetné statisíce rok co rok přišedších muslimských „uprchlíků“ statisticky vzato vlastně ztrácí. Asi do nějaké černé díry. Souhlasím, že nejpočetnější „přistěhovalci“ jsou dnes zřejmě Marokánci. Číslo 2.3 miliónu Marokánců, „převážně ve Francii“ je ale více než nedůvěryhodné. Je idiotské. O 4 milionech muslimů jen ve Francii se skutečně psalo v tehdejším svobodném, ideologicky nezatíženém západním tisku na začátku 70 tých let. Je třeba něco dodávat?

Již přes dvacet let, zajisté nejen já se znepokojením sleduji jak se trvale zvyšuje počet zejména muslimů s cizích kontinentů, „stěhujících“ se do Evropy. Ano, skutečně nejde o žádné „imperialistické války“ USA jak často slýcháme od „nezávislých“, o to pošahanějších vždy antiamerických konspirátorů, které prý způsobily exodus muslimů do Evropy. Mnoho set tisíc muslimů se valilo rok co rok do Evropy po celých minulých 20 až 30 let.

V roce 2050 bude každý pátý Evropan muslimem

Tito „uprchlíci“ míří obvykle tam, kde již žijí krajané. Tak je pověstná Francie „svými“ Alžířany, Holandsko a Belgie „svými“ Marokánci, Británie „svými“ Pákistánci či Německo „svými“ Turky (jen za poslední půlrok sem ovšem „přišlo“ milión údajných Syřanů, kdoví jak se to do statistik zfalšuje tentokrát). Současná „uprchlická“ (invazní) krize je jen smutným vyvrcholením bezmezného, arogantního a sebestředného, mecenášského „pokrokářství“ - muslimofilie – celého bruselského neomarxistického sekretariátu. Podle „katastrofických vizích“ prý bude roku 2050 každý pátý Evropan muslimem. Eurostat nám „přesvědčivě“, na základě zcela neúnosně falešných dat tedy „dokazuje“, že to není pravda.

Jediné co se mi jeví průkazně doloženo, je stále obludnější lhaní orgánů té „naší“ nemoudré a nelaskavé bruselské strany a vlády. Neštítí se již vůbec žádných lží. Neštítí se nálepkovat jakýkoliv hlas kritiky a nesouhlasu trapnými a ubohými nálepkami a nadávkami „fašistů, rasistů, nácků“, tolik podobnými „ztroskotancům a samozvancům“ z dob podepisování Anticharty z ČSSR. Vyhazovy nepohodlných, protirežimních osob ze zaměstnání jsou již v EU dávno na denním pořádku, jejich kriminalizace jak by smet. Vzbuzují prý „iracionální strachy a překonané nacionální a fašistické vášně“. Zavřeme je a bude klid! Pak rozvineme naší eurounijní modernizovanou zástavu s hvězdami a půlměsícem a všichni se již budeme mít ve věčném míru, blahu a radosti jen rádi. Nebo snad ne?

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…