Petr Michalů: Velice jednoduše, aby to každý pochopil…

12.01.2016 14:33

Pár poznámek o tragických datech a událostech v novodobé československé a české státnosti.

Petr Michalů: Velice jednoduše, aby to každý pochopil…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Fotokoláž.

Protektorát Čechy a Morava vznikl dne 15. března 1939 zabráním okleštěného zbytku Československé republiky po zuby ozbrojenou armádou Německa. Předcházel tomu potupný tzv. Mnichovský diktát podepsaný dne 30. září 1938 Německem, Itálií, Velkou Británií a Francií. Jak v tom prvním případě, tak i ve druhém českoslovenští politici jako vždy napříč celým politickým spektrem, i přes velkohubé plácání a dušování se, naprosto selhali a zradili československý lid. Vyjma tehdejší KSČ, která naopak burcovala a apelovala, abychom se rozhodně nevzdávali, požádali legální československou vládou o pomoc tehdejší Sovětský svaz a abychom bojovali. Sovětský svaz byl ochoten okamžitě nám přijít vojensky na pomoc. Vyžadoval pouze dvě věci. Za prvé, abychom legálně naší vládou požádali vládu Sovětského svazu o vojenskou pomoc. Za druhé, abychom my Češi se nevzdávali a začali i sami bojovat, bránit se. Logické a jednoduché – přece za nás, za naši svobodu a nezávislost nebudou bojovat a pokládat životy vojáci a obyvatelé jiného státu, a Češi znovu nabytou svobodu (ale vybojovanou někým jiným!) nepřečkají v bezpečí svých domovů. Ani jedno se zbabělou velezradou československých politiků nestalo!!

(Zde se nabízí i analogie se současnou situací v Sýrii. Legální - lidem zvolená syrská vláda požádala prostřednictvím svého legálně zvoleného prezidenta Asada o vojenskou pomoc Ruskou federaci a Syřané, i když vlastně pravděpodobně v naprosté většině případů syrské ženy, statečně bojují za svou svobodu a nezávislost. Zatímco zbabělí syrští muži zdrhají do Evropy, okupují a zaneřádili již celou Evropu, páchají kriminalitu a brutální násilí, znásilňují a omakávají civilizované evropské ženy. Ale to jsem se jen zamyslel a odpoutal se od původního tématu. Chtěl jsem tím jen naznačit, že Rusko vždy dodržovalo mezinárodní právo, na rozdíl od zlopáchajících USA a teroristického paktu NATO).

EUtektorát Čechy a Morava je spojen též se dvěma hlavními daty – 12. březen 1999 a 1. květen 2004.

Nejdříve nás zločinci potřebovali dostat do zločineckého paktu NATO (tedy proto 12. březen 1999) – to kdyby se náhodou obyvatelstvo proti vrchnostenským zločineckým mocipánům moc bouřilo a protestovalo, tak aby zločinci po zuby ozbrojeni a s těžkou technikou prostřednictvím agresivního NATO mohli co nejrazantněji zasáhnout proti naprosto bezbrannému, nespokojenému a nepokojnému obyvatelstvu!! Hned vzápětí po našem vstupu do NATO, pak koncem měsíce března r. 1999, tato teroristická militantní zločinecká organizace, jejímž členem jsme se proti většinové vůli obyvatelstva nedobrovolně stali, agresivně napadla leteckými bombovými útoky nám bratrskou a přátelskou Jugoslávii, se kterou jsme vždy měli velice korektní a nadstandardní vztahy. Rozbombardovala Srbsko i hlavní město Bělehrad za velice agilního a pokryteckého souhlasu a potlesku české zrůdy a servilního proamerického poskoka Havla. To, že byla tímto svévolným aktem hrubě porušena veškerá mezinárodní práva, nikoho ze strany pokryteckého, vždy falešného Západu a států NATO nezajímalo a nezajímá, protože zločinec, vrah a terorista se nikdy nikoho neptá a neohlíží se na to, zda něčí práva zrovna porušuje!! Gaunerovi je to totiž úplně fuk! Americká soldateska a jejich agresivní NATO se tak dopustily neodpustitelného válečného zločinu, za který, věřím, jednou budou tvrdě mezinárodním společenstvím po právu a po zásluze potrestáni a odsouzeni. Zmařené životy nevinných bezbranných žen a dětí to ale již nikomu nevrátí!

To další datum ponížení a ztráty svobody a suverenity ČR (1. květen 2004) je tragickým dnem vstupu ČR do konglomerátu EU řízené a ovládané všehoschopnými nebezpečnými pošuky a psychopaty. Ano, tehdy již bylo vyhlášeno na oko referendum o vstupu, ale zajišťovalo ho a umocňovalo už právě to naše členství v agresivním paktu NATO! Nejprve jsme MUSELI vstoupit do NATO (bez referenda), až teprve potom se „referendem rozhodovalo“ o našem členství v EU. Proč asi tento postup? Kdo trošku politicky vnímá souvislosti a strategicky přemýšlí, musí mu to být naprosto jasné!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.