Blažek (VV): Osvícený Jaromír Drábek

14.04.2013 17:41

Je chvályhodné, když si člověk stojí za svým dílem a hájí ho proti nepřejícímu okolí. Ale platí toto vždy a beze zbytku? V případě bývalého ministra Jaromíra Drábka a jeho dítka, sKaret, to tak asi úplně vhodné nebude.

Blažek (VV): Osvícený Jaromír Drábek
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Jan Blažek

Je s podivem, s jakou vehemencí se Jaromír Drábek zastává asi nepříliš podařeného díla, které má již nechvalně známý název sKarty. Nebudu hodnotit, proč se najednou premiér Nečas tak vehementně vymezuje vůči tomuto projektu, ale pravda je jedna: v celém politickém spektru ani v řadách běžných občanů se asi nenajde již nikdo jiný, kdo by považoval tento projekt za zdařilý a bez stínu korupčního jednání. Tudíž se musím ptát: nebylo by lepší už se tohoto projektu příliš nezastávat, a spíš se snažit najít takovou formu řešení, která by dokázala snížit zbytečné ztráty?

Jan Blažek

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Blažek - profil

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Nepoužitelní lidé ze sociálních bublin

10:21 Havlíček (ANO): Nepoužitelní lidé ze sociálních bublin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci stavebního řízení