ČSSD: Michal David zaplnil náměstí Svobody v Teplicích

14.10.2010 19:25

Oblíbený zpěvák přijel podpořit kandidáta na post primátora Michala Kasala

ČSSD: Michal David zaplnil náměstí Svobody v Teplicích

V úterý 12. října se konal na náměstí Svobody Koncert Michala Davida pro Teplice. Oblíbený zpěvák přijel podpořit kandidáta na post primátora Michala Kasala a ostatní kandidáty do Zastupitelstva statutárního města Teplice. Přítomni byli Dagmar Waicová, Zděnek Lavička, Petr Benda, Radka Růžičková, Martin Prokeš, Svatopluk Černý, Ladislav Němeček a Jiří Šlégr.

Po úvodní části vystoupení Michala Davida, přišli na pódium občany Teplic přivítat kandidáti ČSSD v čele s Michalem Kasalem. Jako první se ujal slova Petr Benda, který pozdravil Tepličany a popřál jim příjemnou zábavu. Podpořit teplickou kandidátku sociální demokracie přijel také expremiér a poslanec za Ústecký kraj Jiří Paroubek. Na pódium přišla obyvatele Teplic pozdravit také hejtmanka Jana Vaňhová.

Před zahájením koncertu se o zábavu a hudební doprovod postaral DJ Martin Hájek. Jeho vystoupení se neslo v interaktivním duchu, uspořádal pro děti soutěž ve zpěvu a za odměnu rozdával balónky ČSSD. Na náměstí Svobody se sešlo kolem dvou a půl tisíc lidí, kteří si přišli poslechnout koncert a dozvědět se bližší informace o programu teplické sociální demokracie. Příjemnou náladu, která se nesla zaplněným náměstím, dovršil Michal David rozdáváním svých podpisů.

OVV ČSSD Teplice

Související:

Na Paroubka bylo narváno. Nebo na Michala Davida?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!