ČSSD: Oslavte s námi první máj

30.04.2012 8:15

Přijďte strávit příjemný den, plný kulturních i společenských akcí, potkat zajímavé hosty, pohovořit o Spravedlivých reformách ČSSD a zjistit, kudy vede cesta ze současné krize. Oslavy ČSSD proběhnou 30.dubna a 1.máje ve více než 150 místech po celé České republice.

ČSSD: Oslavte s námi první máj
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Na těchto akcích budou zástupci vedení ČSSD, poslanci, senátoři, hejtmani i naši komunální politici a členové. Například předseda ČSSD Bohuslav Sobotka od 9hodin na Masarykově náměstí ve Vyškově, společně s 1.místopředsedou ČSSD Michalem Haškem či předsedou poslaneckého klubu ČSSD Jeronýmem Tejcem. Předsedu Senátu Milana Štěcha najdete 1.května od 13hodin v Pelhřimově u rybníka Stráž, místopředsedu ČSSD Jiřího Dienstbiera od 13hodin na pražské Křižíkově fontáně, místopředsedu Lubormíra Zaorálka ve Frýdku Místku na místním sídlišti Riviéra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

21:03 Šmarda (SOCDEM): Na střední třídě stojí celá společnost. A lidé ze střední třídy dnes chudnou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ekonomice.