Chovanec: Kandidatura za SPOZ je s členstvím v ČSSD neslučitelná

29.05.2012 17:56

Krajský výkonný výbor ČSSD Plzeňského kraje zcela jednoznačně dementuje informace některých médií o tom, že by schválil či byl jakkoli informován o záměru poslankyně Milady Emmerové kandidovat do Senátu P ČR za konkurenční politickou stranu SPOZ.

Chovanec: Kandidatura za SPOZ je s členstvím v ČSSD neslučitelná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec

Na řádném jednání KVV ČSSD Plzeňského kraje, které proběhlo v pátek 25. 5. 2012, Milada Emmerová svůj záměr politického přestupu ke konkurenci nikomu nesdělila a dokonce na tomto jednání odmítla nabídku KVV kandidovat do Senátu P ČR za oblast Rokycany, Plzeň-Sever a Berounsko.
 
„Teprve dnes jsem obdržel od Milady Emmerové písemné stanovisko, ve kterém popisuje svůj záměr kandidovat do Senátu Parlamentu ČR jako lídr kandidátky konkurenční politické strany SPOZ, ale s tím, že by zůstala členkou ČSSD. Toto osobně považuji za neproveditelné a nepřijatelné. Její rozhodnutí však plně respektuji a věřím, že si je vědoma všech důsledků, které pro ni bude dle stanov ČSSD mít, tedy zániku členství v ČSSD,“ uvedl předseda KVV ČSSD Plzeňského kraje a hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.
 
Další postup sociální demokracie v této věci projedná už zítra na svém mimořádném zasedání Předsednictvo KVV ČSSD Plzeňského kraje.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…