KONS: Nabídněme Maďarsku pomocnou ruku

01.04.2012 16:19

Konzervativní strana vyzývá vládu České republiky, aby vládě Maďarska nabídla pomoc a podporu při řešení komplikované situace, ve které se tato spřátelená země v současné době nachází.

KONS: Nabídněme Maďarsku pomocnou ruku
Foto: Redakce
Popisek: Maďarská vlajka

Při plném vědomí, že žít na dluh je dlouhodobě neudržitelné pro jakoukoli zemi, a že takový život vede nevyhnutelně k neúnosnému zvýšení rizika závislosti na věřitelích, Konzervativní strana vyzývá vládu České republiky, aby vládě Maďarska nabídla pomoc a podporu při řešení komplikované situace, ve které se tato spřátelená země v současné době nachází.

Ponecháváme plně na zvážení vlády České republiky, která disponuje potřebnými informaceni, jaká forma pomoci či podpory a jaký rozsah je adekvátní a efektivní na straně jedné a pro nás samotné únosný na straně druhé.

Vyzýváme vládu České republiky a zejména pana ministra zahraničí, aby naše země vyvinula v této záležitosti diplomatickou iniciativu a vyzvala ke zvážení obdobného kroku a případné následné koordinaci zejména Polsko, Slovensko, Slovinsko, Pobaltské země a Rakousko.

Dále pak vyzýváme vládu České republiky, aby využila veškerých možností a apelovala na příslušné činitele a orgány Evropské unie, aby nepatřičně nezasahovali do suverenity jednotlivých zemí EU a nepoužívali proti nim opatření, která se jeví jako politické vydírání; jednou může takové jednání potkat i nás.

Za Konzervativní stranu

Martin Rejman
předseda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KONS

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

21:03 Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

Každoročně si začátkem května připomínáme osvobození Československa od německého nacismu v roce 1945…