Peake: V centru našeho zájmu jsou především občané. Nazvali jsme se LIDEM

03.05.2012 14:18

Prohlášení Karolíny Peake k novému názvu jejího politického subjektu.

Peake: V centru našeho zájmu jsou především občané. Nazvali jsme se LIDEM
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

Přípravný výbor vznikající politické strany dnes schválil název strany a rozhodl o vyhlášení soutěže pro mladé výtvarníky na vytvoření loga nové politické strany. Obdrželi jsme prostřednictvím mailů, sociálních sítí a dopisů 98 návrhů na název nové politické strany. Po společné diskusi jsme se rozhodli zvolit název vycházející ze slov „liberální demokraté“ - LIDEM. Název nám navrhl jeden z přispěvatelů na Facebooku, kterého rádi pozveme ke křtu naší politické strany. Alespoň touto formou bychom mu rádi poděkovali.

Názvem nového politického subjektu vyjadřujeme naše zařazení v rámci politického spektra a zároveň náš hlavní cíl – politiku, jejímž hlavním motorem jsou zájmy občanů, lidí. Chceme se profilovat jako strana liberálního pravostředého zaměření a hodláme se zasadit o obnovu důvěry veřejnosti v systém parlamentní demokracie a politiky.

V nejbližších dnech oslovíme mladé výtvarníky uměleckých škol se žádostí o vytvoření loga LIDEM. Autora vítězného loga oceníme částkou 10.000,- korun a budeme rádi, pokud s námi bude i dále spolupracovat.

V nejbližších dnech také zahájíme sběr podpisů pod petici, která je nutná pro podání žádosti o registraci strany. Připravujeme stanovy a program strany. Po registraci strany seznámíme jak média, tak širokou veřejnost s programem a cíli naší strany.

Karolína Peake

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LIDEM

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

8:19 Hejtman Kuba: Letiště se nám v loňském roce podařilo rozhýbat a rozlétat

Cestovní kancelář Čedok přidává na zimní sezonu první destinaci z Českých Budějovic. Z jihočeského l…