Vostrá (KSČM): Jak s vodou potečou peníze vodařům do kapes

05.04.2013 17:09

Provozovatelé vodovodů toho naslibovali již mnoho. A teď si zřejmě obšlápli i vládní představitele a ministerstvo zemědělství nám připravilo další dárek.

Vostrá (KSČM): Jak s vodou potečou peníze vodařům do kapes
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

 

Lidé budou platit i to, co jim vlastně nepatří. Údržbu a opravu vodovodních přípojek zaplatí i v případě, že jsou pod veřejným prostranstvím. Provozovatelé veřejných vodovodních sítí si mnou ruce. Voda, jako strategická surovina, zdražuje neustále. Bez toho, že by se dostatečně věnovali opravám vodovodního hřadu, poplatky stoupají a s tím souběžně i jejich zisky. Úsměvné je bouření Bohuslava Sobotky a Michala Haška. Že by pan poslanec Hašek opět chyběl v poslanecké sněmovně a jeho předseda Sobotka pro změnu ohluchl? Zpravodajem tohoto zákona byl totiž jejich vlastní poslanec Ladislav Skopal. Dá se říci, že to pánové opravdu nezvládli. Náklady, které tak zatíží občany, mohou dosáhnout desítek tisíc korun. Možná by bylo dobré se vrátit k původnímu zákonu z roku 2001.
 
Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.