Brno: Mimořádný krizový štáb zasedne opět ve středu

14.06.2011 18:19

Den před plánovanou stávkou v dopravě, tedy ve středu 15. června 2011 v 17.30 hodin, opět zasedne mimořádný krizový štáb svolaný primátorem města Brna Romanem Onderkou, aby vyhodnotil momentální situaci a informoval se navzájem o připravovaných opatřeních v souvislosti se čtvrteční stávkou. Přítomni budou zástupci DPMB, a.s., Brněnských komunikací a.s., Policie ČR a Městské policie Brno.

Brno: Mimořádný krizový štáb zasedne opět ve středu

Bezprostředně po jednání bude mimořádná tisková konference cca v 18.15 hodin.

„Budeme se aktuálně informovat o možných dopadech stávky na občany města, zejména pokud jde o zajištění dopravy ve městě, bezplatné parkování pro řidiče a bezpečnost občanů. Řeč bude také o vyjednávání zástupců dopravního podniku s brněnskými odboráři s ohledem na obslužnost MHD ve čtvrtek. O celé situaci budeme veřejnost následně informovat na tiskové konferenci," uvedl před jednáním mimořádného krizového štábu primátor Brna Roman Onderka.

Další zprávy z Brna čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Brno.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…