České Budějovice: Farmáři nabídnou své produkty na náplavce

23.03.2011 11:12

První farmářský trh v Českých Budějovicích mohou lidé navštívit ve středu 30. března na náplavce u Dlouhého mostu v čase od 8.00 do 17.00 hodin.

České Budějovice: Farmáři nabídnou své produkty na náplavce

„Představa, že si zájemci mohou koupit přímo od pěstitelů či chovatelů čerstvou zeleninu, ovoce, sýry, pečivo, vejce, máslo, uzenářské výrobky i maso, je myslím velmi lákavá," poznamenala náměstkyně primátora Ivana Popelová, která pořádání trhu vnímá jako vhodnou alternativu k tradičnímu čtvrtečnímu a sobotnímu zemědělskému trhu na Piaristickém náměstí.

Farmáři budou své produkty nabízet vždy ve středu ve čtrnáctidenních intervalech. „Ve středu 30. března se k břehům Vltavy sjedou prodejci převážně z východních, severních a středních Čech a také z Moravy. Nabízet budou i proutěné zboží, výrobky ze dřeva, ovocné stromky a květiny," dodává Jan Liszner z pořádající společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…