Dvůr Králové nad Labem: Starosta poděkoval Milanu Moravcovi, dlouholetému členu Komise pro občanské záležitosti

05.03.2017 10:42

Starosta města Dvůr Králové nad Labem Jan Jarolím se ve čtvrtek 2. března setkal na radnici s Ing. Milanem Moravcem. Poděkoval mu za jeho dlouholetou činnost v Komisi pro občanské záležitosti, kde působil od roku 1998 a ke konci února letošního roku se po takřka 19 letech rozhodl spolupráci ze zdravotních důvodů ukončit.

Dvůr Králové nad Labem: Starosta poděkoval Milanu Moravcovi, dlouholetému členu Komise pro občanské záležitosti
Foto: www.dvurkralove.cz - Miluše Peterová
Popisek: Dvůr Králové nad Labem

Jméno Milana Moravce je Královédvorákům jistě známé, neboť v letech 1993 až 1998 působil jako druhý polistopadový starosta města. „Být členem komise mi, potom, co jsem přestal být starostou, vyhovovalo. Člověk se dostal ´mezi lidi´ a měl možnost si popovídat s těmi, které by jinak nepotkal. Největší odměnou za tuto práci mi byla vždy radost obdarovaných,“ řekl Milan Moravec, který při setkání zároveň zavzpomínal mimo jiné na svá starostenská léta.

Starosta Jan Jarolím Milanu Moravcovi poděkoval a spolu s místostarostkou Alexandrou Jiřičkovou mu předali věcné dary a popřáli pevné zdraví do příštích let.

Komise pro občanské záležitosti je jednou z komisí Rady města Dvůr Králové nad Labem, která pod různými názvy funguje již desítky let. Její členové osobně gratulují občanům města k významným životním jubileím. Královédvorští občané si mohou zvolit oslavu zlaté, diamantové a platinové svatby, buď formou osobní gratulace ve svém domově, nebo obřad ve Staré radnici. Komise pro občanské záležitosti také organizuje slavnostní obřady vítání občánků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…