Havířov: Strážnici MP mají nové minikamery

05.03.2011 7:27 | Zprávy

Městská policie v Havířově začala používat minikamery.

Havířov: Strážnici MP mají nové minikamery

Třicet nových minikamer začínají od konce února 2011 používat strážníci Městské policie Havířov. Od počátku letošního roku byly kamery testovány  ve zkušebním provozu. Funkci minikamer, které slouží k zefektivnění činnosti havířovské městské policie, strážníci předvedli primátorovi Havířova Zdeňkovi Osmanczykovi při jeho návštěvě služebny na Karvinské ulici.

Nové minikamery poslouží k lepší dokumentaci přestupků i identifikaci osob. Všichni strážníci jsou pro používání minikamer proškoleni, speciální úpravou prošly také uniformy strážníků tak, aby byly kamery vhodně uchyceny a umístěny pro záznam a nedocházelo k jejich případnému poškození. V hlídce budou používat kameru i diktafon.  „Používání minikamer například umožňuje, aby strážník chodil v hlídce sám a mělo by především vést ke zlepšení průběhu správního řízení u přestupků," uvedl primátor Osmanczyk.

Další zprávy z Havířova čtěte ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Mobilní letní kino vstupuje do druhé sezóny. Hrát bude každou prázdninovou středu

16:31 Přerov: Mobilní letní kino vstupuje do druhé sezóny. Hrát bude každou prázdninovou středu

Big Lebowski, Sex ve městě, Matka v trapu, Mrtvá nevěsta Tima Burtona, Gump – jsme dvojka, Osvícení,…