Mladoboleslavská Shareefa pořádá akci na zámku Stránov

25.06.2011 6:30

V sobotu 25. června se na Zámku Stránov protne středověk i současnost v rámci akce Orient na Stránově, kterou pořádá mladoboleslavská taneční škola Shareefa.

Mladoboleslavská Shareefa pořádá akci na zámku Stránov

Akce začíná vystoupením tanečnic v 10 hodin. Návštěvníci mohou zároveň využít prohlídky expozic tohoto zámku a přilehlé zahrady. Od 11 hodin čeká na zájemce taneční seminář egyptského folklórního tance s lektorem z Egypta - exklusivním hostem a učitelem tance je Osama Mimi Farag. Od 14 do 21 hodin budou následovat taneční vystoupení různých žánrů: indické tance, moderní tance, orientální břišní tance, folklórní tance a dobové tance. Celý den vyvrcholí taneční show od 19.30 v prostorách zámku Stránov. Ve 21.30 hodin je připravená ohnivá show na venkovních arkádách. Kromě tanečnic z Mladé Boleslavi uvidíte egyptkého tanečníka Osama Mimi Farag a tanečnice Ameera Shahrazad z Krnska, Sabua ze Znojma a Soleila z Plzně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…