Občané Prahy 4 mohou využívat právní poradnu zdarma

10.04.2011 8:18

Bezplatná právní poradna je určena výhradně pro občany Prahy 4 s trvalým bydlištěm na území městské části Praha 4, a to každou sudou středu v měsíci od 15 do 17 hodin na radnici v Nuslích.

Občané Prahy 4 mohou využívat právní poradnu zdarma

Skutečnost trvalého pobytu na území MČ Praha 4 je povinen zájemce o poskytnutí právní porady prokázat pracovníkovi městské části Praha 4 v recepci v přízemí budovy č. 350, kde se v místnosti č. 174 právní poradna koná. Poté obdrží lístek s pořadovým číslem, který následně odevzdá advokátce, ve chvíli, kdy na něj dojde řada.

Pořadové lístky se vydávají v den konání poradny nejdříve ve 14.30 hodin, vydávání lístků s pořadovým číslem bude pracovníkem recepce ukončeno v den konání poradny po vydání maximálně 25 lístků s pořadovými čísly.

Při jedné návštěvě právní poradny je možno řešit pouze jeden právní problém, s ohledem na to, aby bylo možno uspokojit co největší počet zájemců. Pokud zájemce o poskytnutí právní porady potřebuje řešit více právních problémů, musí přijít v další den konání právní poradny znovu.

Bez splnění těchto podmínek není možno právní radu zájemci poskytnout, telefonické konzultace se v rámci této právní poradny zásadně neposkytují!

Další zprávy z Prahy 4 čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha4.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…