Pardubice: Testování rychlosti na in-line bruslích

02.09.2010 17:25

Příznivci kolečkových bruslí se mohou vydat na další projížďku v rámci seriálu Pardubice na bruslích, která se uskuteční v pondělí 6. září od 18:00.

Pardubice: Testování rychlosti na in-line bruslích

Začátek a dojezd je plánován jako obvykle na parkovišti u ČEZ arény. Pro tentokrát pořadatele připravili ve spolupráci s Městskou policií Pardubice tabuli na měření rychlosti, které bude připraveno již od 17.30 hodin.

Zároveň zástupci společnosti Powerslide budou mít pro zájemce k dispozici na půjčení přibližně 70 párů testovacích in-line bruslí. „Budeme mít připravené brusle jak pro běžné bruslaře, tak i pro ty nejnáročnější. Vezeme s sebou i několik párů takzvaných off-roadových bruslí pro Nordic skating a několik koloběžek. Půjčení bude zdarma, bude k tomu stačit jen předložení občanského průkazu," uvedl zástupce Powerslide Tomáš Ptáčník, dříve jeden z nejúspěšnějších in-line bruslařů v ČR.

Trasa samotného bruslení bude o něco delší než obvykle. Povede z parkoviště u ČEZ arény nejprve do Polabin, poté přes rychlodráhu zpět do centra města, závěrečná část je směrována k věznici a pak zpět na parkoviště k aréně.

Dále čtěte:
Krejčíř (ODS): Pardubice mají letos v plánu investice za miliardu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…