Pelhřimov: Family Point oslavil první výročí a daří se mu dobře

05.03.2017 20:12

Už zhruba rok funguje v budově Městského úřadu na Pražské ulici v Pelhřimově Family Point – místo pro rodinu. Jedná se o vynikající zařízení především pro rodiče, kterým poskytuje zázemí pro jejich malé děti při vyřizování různých záležitostí na úřadě a umožňuje předávání užitečných informací na podporu rodiny formou propagačních letáků. Nabízí prostor pro péči o dítě, koutek pro klidovou činnost a bezplatný internet.

Pelhřimov: Family Point oslavil první výročí a daří se mu dobře
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Family Point byl slavnostně otevřen 23. února 2016 a od té doby do ledna 2017 do něj zavítalo minimálně 170 návštěv (skutečnost bude ale pravděpodobně vyšší, protože u tohoto typu Family Pointu, tedy základního, není počet návštěv tak přesně evidován). Jak prozradila vedoucí odboru sociálních věcí MěÚ Pelhřimov Jana Sládková, velkou spokojenost s úrovní pelhřimovského Family Pointu vyjádřila i inspekční návštěva z Centra pro rodinu a sociální péči, která proběhla loni v říjnu.

Family Point v Pelhřimově je umístěn ve druhém patře budovy městského úřadu na Pražské ulici 2460, číslo dveří 309 A a je otevřen v pondělí a středu od 8 do 17 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek od 8 do 14 hodin. Kontaktní údaje na zodpovědnou osobu Lajlu Abdallahovou: tel. 565 351 160, e-mail: abdallahova.l@mupe.cz.  (př)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…