Praha: Blíží se „Velká jarní cyklojízda"

27.04.2011 14:11

Ve čtvrtek 28. dubna 2011 se od přibližně 18.30 do cca 20.00 hodin uskuteční tradiční cyklistická akce „Velká jarní cyklojízda" ulicemi hl. m. Prahy. Vzhledem k předpokládanému počtu účastníků - asi 2 000 cyklistů - může dojít na trase cyklojízdy ke krátkodobému omezení provozu.

Praha: Blíží se „Velká jarní cyklojízda"

Trasa cyklojízdy vede z nám. Jiřího z Poděbrad v Praze 3 ulicemi - U Vodárny, Slezská, nám. Míru, Anglická, Sokolská, přes Nuselský most, na Pankrácké nám., dále ulicemi Na Pankráci, Budějovická, Olbrachtova, Jeremenkova, Modřanská přes Barrandovský most a ulicemi Strakonická, Nádražní, Ke sklárně.

Největší zdržení lze očekávat na trase Sokolská - Nuselský most, kudy pojedou cyklisté cca 25 minut v době mezi cca 18.50 - 19.15 hodinou. Magistrát hl. Doporučujeme proto řidičům, aby pokud možno buď zvolili pro průjezd po „magistrále v úseku Sokolská - Nuselský most buď čas mimo dobu průjezdu cyklistů, nebo jinou trasu. Další krátkodobá omezení automobilové dopravy lze očekávat i na dalších místech trasy cyklojízdy, případně v místech křížení s její trasou.

Provozu městské hromadné dopravy se tato akce nedotkne.

Pořadatelem „Velké jarní cyklojízdy" je Auto-mat, o.s.

Dálší zprávy z Prahy naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …