Vimperk: Komunitní centrum od března funguje podle pravidel

05.03.2017 13:50

Rada města schválila pravidla pro užívání prostor Komunitního centra pro seniory a spolky ve Sklářské ulici čp. 399 ve Vimperku a stanovila poplatky s ním spojené. Pravidla budou v platnosti od 1. března.

Vimperk: Komunitní centrum od března funguje podle pravidel
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

„V komunitním centru po seniory a spolky jsou ideální podmínky pro klubovou činnost. Kapacita je zhruba 20 osob a bude zde možné pořádat semináře, workshopy, pracovat s dětmi a mládeží, případně se také nabízí  zázemí pro menší večírky či rodinná setkání,“ vysvětluje Jana Schererová z odboru vnitřních věcí MěÚ Vimperk, jak a kým by mohly být prostory využívány.

Komunitní centrum je vybaveno pohodlným nábytkem, učebnou se čtyřmi počítači a notebookem i televizorem s možností propojení s počítačem a internetem. Nechybí plně vybavená moderní kuchyňka, včetně myčky, mikrovlnné trouby a varné konvice. „Správu a úklid prostor bude mít na starosti paní Zdeňka Chvostová,“ dodává Jana Schererová.

Pravidelné celoroční užívání komunitního centra vyjde na 1200 korun ročně. Příležitostný pronájem pro spolky, sdružení, neziskové organizace a jim podobné subjekty bude stát 60 korun za hodinu. Ostatní zaplatí 150 korun. Pro pořádání menších soukromých oslav či rodinných setkání je stanovena cena 500 korun za den, přičemž senioři zaplatí jen 50 korun.

Prostory jsou k dispozici denně od 8 do 21 hodin. Úhradu lze provádět na základě dohody s pronajímatelem v hotovosti nebo bankovním převodem. Bližší informace sdělí Zdeňka Chvostová, tel.: 770125111 nebo Ing. Jana Schererová tel.: 724176544, jana.schererová@mesto.vimperk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…