Bělobrádek: Setkání s ODS je ukázkou toho, jak by spolu strany měly komunikovat

05.11.2013 18:00

Ustavující schůze Poslanecké sněmovny byla hlavním tématem setkání vedení KDU-ČSL a ODS, které se konalo v úterý 5. listopadu v pražském sídle křesťanských demokratů v Paláci Charitas.

Bělobrádek: Setkání s ODS je ukázkou toho, jak by spolu strany měly komunikovat
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Za KDU-ČSL se schůzky zúčastnil předseda strany Pavel Bělobrádek, 1. místopředseda Marian Jurečka a mluvčí Daniel Herman. Za ODS úřadující předseda Martin Kuba a místopředsedkyně strany Miroslava Němcová.

Dalším obsahem rozhovorů byla otázka státního rozpočtu, zákonná opatření Senátu, kterými se Poslanecká sněmovna bude muset na svém prvním zasedání zabývat a obsazení dvou nyní uprázdněných míst ve správní radě Ústavu pro studium totalitních režimů. Na tato dvě místa nominuje Senátu kandidáty právě Poslanecká sněmovna.

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek po skončení schůzky řekl: „Dnešní setkání se špičkami ODS je klasickou ukázkou toho, jak by demokratické politické strany spolu po volbách měly komunikovat.“

Miroslava Němcová oznámila, že jako bývalá předsedkyně Poslanecké sněmovny pozve v příštích dnech předsedy klubů všech stran, které ve sněmovně zasedly, k setkání před ustavující schůzí sněmovny, která se bude konat 25. listopadu.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…