Evropští demokraté: Podporujeme cestu Miloše Vystrčila na Tchaj-wan

22.06.2020 5:31

Politická strana SNK Evropští demokraté na svém víkendovém zasedání rozhodla:

Evropští demokraté: Podporujeme cestu Miloše Vystrčila na Tchaj-wan
Foto: snked.cz
Popisek: SNK Evropští demokraté - logo

  • SNK Evropští demokraté podporují záměr předsedy Senátu Parlamentu ČR pana Miloše Vystrčila podniknout návštěvu Čínské republiky (Tchai-wan).
  • SNK Evropští demokraté považují společně s Národní rozpočtovou radou návrh na další zvýšení rozpočtového deficitu až na 500 mld Kč za předčasný, nadměrný a neopodstatněný. Vyzýváme poslaneckou sněmovnu k uvážlivému rozhodování, které zbytečně nezadluží budoucí generace. Jsme přesvědčeni, že je třeba brát v úvahu nejen současnou pandemickou krizi, ale zároveň i možné budoucí problémy a krizové situace vyžadující obdobné rozpočtové výdaje, které nebudou možné bez zachování dostatečných rezerv ve státních financích.
  • SNK Evropští demokraté vyzývají předsedu vlády Andreje Babiše ke konstruktivnímu a vstřícnému jednání o plánu Evropské komise na záchranu ekonomiky. Jsme znepokojeni krátkozrace odmítavými a destruktivními vyjádřeními Andreje Babiše, který se o takto závažné věci vyjadřuje bez širšího politického konsensu. Odmítnutí tohoto plánu považujeme za podobně krátkozraké a politicky fatální jako bylo odmítnutí Marshallova plánu komunistickou vládou Klementa Gottwalda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.