Janeček (O.K. strana): Kdo bude vládnout Praze?

11.02.2014 18:39

Až nedůstojné je chování Kalouskovy strany TOP 09, Babišova hnutí ANO a uskupení STAN pod vedením starosty Suché Lozi Petra Gazdíka. Ti všichni už v honbě za populárními tvářemi, za které se chtějí schovat v nadcházejících komunálních volbách, odhodili veškeré zábrany. Cíl je jasný – ovládnout Prahu a rozdělit si miliardy z jejího rozpočtu jako válečnou kořist.

Janeček (O.K. strana): Kdo bude vládnout Praze?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

Hnutí Ano 2011 si na to dokonce veřejně najalo politického žoldáka Jana Kasla. Ten už má za sebou kariéru v Občanském fóru, ODS, Evropských demokratech… Teď si ho tedy koupil Andrej Bureš-Babiš. Jako vždy dřív, šel Kasl tam, kde má šanci dostat nejvíc.

Finančně se dá Burešovi-Babišovi jen těžko konkurovat. Jsou to však právě jeho miliardy na straně jedné a různá účelová spojenectví na straně druhé, která totálně potlačují základní princip politického soupeření. Takovým principem by měl být program, nikoliv souboje popularity mezi najatými tvářemi z televizních obrazovek, divadel a politických žoldáků.

Lidé jako je Jan Kasl, kteří jsou ochotni kandidovat jednou za pravici, podruhé za levici a potřetí třeba za Kostelecké uzeniny, sledují jen své vlastní cíle a zisky.

O nic lepší nejsou ani starostové, kteří se spojí na jednu kandidátku s jediným programem - získat více peněz pro malé městské části. Vůbec jim nejde o Prahu jako celek, ale o lokální zájmy. Je přitom jasné, že Praha jako hlavní město potřebuje silné vedení s celopražským rozvojovým programem a vizí.

Takový program má – a již v tomto týdnu v hlavních bodech představí - Občanské konzervativní strana!

Jiří Janeček, kandidát na primátora hl. m. Prahy
Občanská konzervativní strana

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…