Kádner (Úsvit): Všem občanům! Vezměte osud do vlastních rukou!

25.10.2013 21:22

Máme čas voleb, dva dny, které rozhodnou o směřování naší republiky na příští čtyři roky, možná i déle. Nebuďme nezodpovědní a pojďme vyjádřit svůj názor!

Kádner (Úsvit): Všem občanům! Vezměte osud do vlastních rukou!
Foto: red
Popisek: David Kádner

Apeluji na všechny voliče, kteří váhají nad svou účastí v právě probíhajících volbách. Pojďte volit! Neutíkejme před odpovědností, je jen na nás, kam se bude ubírat Česká republika. Chceme-li mít právo v následujících letech hodnotit a kritizovat budoucí vládu, musíme nyní vyjádřit svůj názor. Nemůžeme kritizovat něco, k čemu jsme se aktivně nevyjádřili!

Tyto volby jsou jedny z nejdůležitějších v éře samostatné České republiky. Problémy okolo evropských dotací a obrovských pokut z Regionálního operačního programu Severovýchod, velebení Miroslava Kalouska jako nejlepšího ministra financí všech dob, to jsou jen poslední z mnoha důkazů, že tato země potřebuje změnu víc, než kdy dřív. Potřebujeme nastavit jasná demokratická pravidla, jakým směrem se bude naše země ubírat a jak zastavit rozklad republiky. Zvolme si systém, který bude stabilní a umožní nám nastavit tato pravidla ne na rok, či čtyři roky, ale na dvacet, třicet let. Jedině tak můžeme v klidu pracovat na rozvoji a zvelebování České republiky a vyhnout se veletočům, které nás díky slabým vládám provázejí poslední roky.

Ať už sympatizujete s jakoukoli stranou politického spektra, zamyslete se prosím, co dokázala v uplynulých letech udělat pro občany této republiky, a poté vytáhněte z obálky ten list, který je Vám nejbližší a vhoďte jej do volební urny! Jedině tak ovlivníme budoucnost naši a našich dětí!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

19:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Trestat bezdětné je jasná protiprávní diskriminace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nápadu lidovců zvyšovat bezdětným platbu sociálního…