Rozvoral (SPD): Hnutí SPD je tu proto, aby hájilo zájmy našich slušných a pracujících občanů

27.09.2023 6:23 | Komentář

Jsme jedním ze sedmi politických subjektů, zastoupených v současném složení Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Zatím jsme druhé volební období v opozici, ale našim cílem je být co nejdříve vládním subjektem. To znamená, že chceme být součástí vládnoucí koalice a podílet se na řízení České republiky.

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD je tu proto, aby hájilo zájmy našich slušných a pracujících občanů
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD je politická parlamentní strana, která hájí základní svobody občanů a brání vlastenecké a národní tradice. Lidé mají právo žít v zemi, která je jejich dědictvím a která garantuje za jejich daně bezpečnost, spravedlnost, kvalitní vzdělání, zdravotní péči a spravedlivý sociální systém. Podporujeme přirozené společenské hodnoty, jako je rodina a úcta ke starším a zdravotně postiženým spoluobčanům, neboť pro nás jsou občané České republiky na 1. místě. Na rozdíl od současné pětikoaliční vlády, v čele s premiérem Petrem Fialou, podporuje hnutí SPD všechny slušné a pracující lidi, rodiny s dětmi i tělesně postižené občany, kdy jejich podpora ze strany státu musí být skutečně výrazná a motivující. Stát musí zajistit ekonomickou stabilitu a prosperitu země, dostupné bydlení, práci a výchovu dětí pro rodiny.

Anketa

Zvládl podle vašeho názoru moderátor ČT Jakub Železný páteční debatu s Miroslavem Ševčíkem v Událostech, komentářích?

1%
98%
hlasovalo: 11911 lidí

My v hnutí SPD víme, jak na to, a máme připravené vlastní návrhy řešení, jak konsolidovat veřejné finance, aniž by to finančně negativně pocítili občané. Nekompetentní probruselská Fialova vláda však naše návrhy odmítá a situace už dospěla tak daleko, že je nám ubírán i prostor ve veřejnoprávních médiích na prezentaci našich návrhů na zastavení rostoucího státního dluhu a vysoké inflace.

Z tohoto důvodu jsme se rozhodli častěji chodit mezi naše občany a společně s nimi na veřejnosti diskutovat o stavu naší ekonomiky, a hlavně jim vysvětlovat, co tento nepříznivý vývoj zapříčinilo. Jednoznačně je za tento stav zodpovědná pětikoaliční vláda, což ani nechce veřejně přiznat a občanům neustále podává různé polopravdy či vyložené nepravdy. Občané už to zcela prohlédli, o čemž svědčí i průzkumy veřejného mínění, kdy současné vládě spíše věří už pouze 20 procent občanů, a zcela vládě věří již jen pouhá dvě procenta občanů.   

Velmi nás těší zájem lidí účastnit se besed našich poslanců s občany, které jsme se rozhodli zrealizovat ve všech okresních městech napříč celou republikou. Já jsem se například minulý týden zúčastnil dvou takovýchto besed, konkrétně v Mladé Boleslavi a v Kolíně, kde jsme s poslanci Oldřichem Černým, Jaroslavem Foldynou a europoslancem Ivanem Davidem rádi odpovídali přítomným občanům na jejich dotazy. Velmi nás potěšil zájem veřejnosti o tyto besedy, kdy jsme zároveň z vystoupení občanů vycítili jejich bezradnost, jelikož často nemohou vyjít se svými financemi, s devalvací úspor, a už nevidí východisko z této situace, jak vše zvládnout, aby si zachovali nějaký standard kvality života. 

Hnutí SPD je tu právě proto, aby hájilo zájmy všech našich slušných a pracujících občanů, aby se jim v naší zemi žilo dobře a jejich životní úroveň neklesala, ale zvyšovala se.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

12:06 Hejtman Kuba: Až se v prosinci otevře dálnice, budou moci Budějčáci užívat i novou komunikaci

Slavnostním poklepem na základní kámen byla v úterý 23. dubna 2024 zahájena 6. etapa výstavby zanádr…