Rozvoral (SPD): Odmítáme nesmyslnou a velice nebezpečnou genderovou ideologii

05.11.2019 9:53

V poslední době jsme čím dál tím více zahlcováni informacemi, které prezentují média, a sice že je nutné stále více věnovat pozornost genderové vyváženosti, a smazávat tak všechny rozdíly mezi muži a ženami.

Rozvoral (SPD): Odmítáme nesmyslnou a velice nebezpečnou genderovou ideologii
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Tento cílený tlak na změnu názorů občanů iniciován Evropskou unií odsuzujeme, neboť se domníváme, že naši občané používají zdravý selský rozum a mají v těchto otázkách jasno.

Hnutí SPD odmítá stále sílící kampaň genderové ideologie, která je cílena na ovlivňování názorů našich občanů a vytváření si „toho správného pohledu“ na problematiku genderu. Objektem kampaně jsou hlavně děti, a to již od prvního roku života (viz příručka určená pro děti v mikrojeslích), dětí ve školkách (vyřazování genderově nevhodných pohádek), na základních, středních a později i vysokých školách, kde jsou žáci a studenti zařazováni do různých projektů a výzkumů k propagaci genderu. Tyto aktivity jsou v rámci zemí Evropské unie štědře financovány z unijních fondů a dobře na nich vydělávají neziskové organizace. Jejich výstupem jsou různé brožury, publikace a další materiály obsahující návody, postupy a doporučení, jak na daný problém nahlížet a dále ho šířit (např. přes sociální sítě). Vrcholní představitelé Evropské unie takovéto projekty plně podporují, protože jsou si moc dobře vědomi, že mladá generace je lehce ovlivnitelná. Z Evropské unie zaznívá silná propagace tohoto tématu a dalších, jako příklad uvedu změnu klimatu, neboť to EU odsouvá od řešení závažných témat, jakým je nelegální imigrace a možná hrozba teroristických útoků z řad příznivců radikálního islámu.

Propagace genderové ideologie má ve svém důsledku i mnoho negativních dopadů na život obyčejných lidí žijících v zemích Evropské unie, neboť se najde řada z nich, kteří problematiku genderu dokáží využít ve svůj prospěch a následky jsou někdy hrozivé. Jako příklad uvedu situaci z Velké Británie, kdy na základě svobodné volby pohlaví uváděné zadrženými pachateli násilných činů místně příslušným policistům došlo ze strany těchto pachatelů k dalším zbytečným násilným činům. Pachatel – muž, který se prohlásil za ženu, nastoupil výkon trestu v ženské věznici a tam se dopustil dalších sexuálně motivovaných násilných činů na vězenkyních.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Na veřejnost se dostala koncem minulého roku informace, kdy vězeň 52 letý Karen White, který si odpykával několikaletý trest za znásilnění a sexuální napadení, byl na základě tvrzení, že se cítí být ženou, přemístěn do ženské věznice v New Hall ve Wakefieldu. Právě ve wakefieldské věznici ale nastal problém. Muž nikdy neprošel změnou pohlaví a v obklopení žen se v něm začaly projevovat přirozené pudy. Průchod jim dal dost nevybíravým způsobem, a to tak, že vězenkyně začal sexuálně napadat. Dalším šetřením vyšly najevo ještě dva skutky znásilnění, kterých se White dopustil (dle serveru bbc.com).

Zpráva uveřejněná v říjnu tohoto roku v The Sunday Times (nedělní noviny distribuované ve Velké Británii a Irské republice) obsahovala tvrzení, že policisté v rámci vyšetřování uvádějí u podezřelých a následně usvědčených násilníků jejich pohlaví jako ženské, pokud se tito pachatelé již nechtějí ztotožnit se svým mužským pohlavím při narození. Šest policejních sborů, např. v metropolitním hrabství South Yorkshire nebo v regionu Thames Valley, uveřejnilo, že umožňují mužům, kteří jsou obviněni ze znásilnění nebo za něj byli již odsouzeni, aby byli v policejních složkách vedeni jako ženy, pokud se cítí být nespokojeni se svým původním pohlavím. Dalších pět policejních sborů v Durhamu, Kentu, Norfolku a Suffolku, stejně jako britská železniční policie, neodpovědělo na otázku přímo, ale jejich zástupci potvrdili, že zaznamenávají pohlaví v souladu s přáním dané osoby (dle serveru thetimes.co.uk).

Hnutí SPD nabádá občany, aby nepropadali propagaci genderové ideologie. Uvedený příklad, kdy britským úřadům stačilo, že se odsouzený choval jako žena, aby pak kriminálníka s tzv. poruchou sexuální identity bez váhání poslaly do ženského vězení, budiž bráno jako varování pro naši obezřetnost.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…