Senátorka Zwyrtek Hamplová: Pan kolega Láska nemůže ani den beze mne být

15.12.2022 16:57 | Ze sítí

Reakce na facebookovém profilu na chování senátora Lásky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Pan kolega Láska nemůže ani den beze mne být
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová v Partii.

Pan kolega Láska mne miluje. Ani den beze mne nemůže být. Udělám mu proto taky radost. Přeložím jeho komentář do srozumitelna. Pan Láska totiž řekl de facto toto:

“I když Senát vznik úřadu nepodpořil, což mne děsně štve, a zněly zde velmi kritické hlasy, koalice na senátory kašle, a daný úřad a stovky nových úřednických míst prostě zřídí i bez jeho podpory, protože potřebuje rozdávat trafiky. A ta skoro miliarda? Čert to vem, vláda to dostane z lidí na daních.”

Anketa

Kterého kandidáta nejvíc NECHCETE ve 2. kole volby prezidenta?

13%
66%
21%
hlasovalo: 35220 lidí

Samozřejmě vím, že senát nepřijal žádné usnesení (tedy vznik úřadu skutečně nepodpořil), a samozřejmě že vím, že úřad přesto vznikne, protože rozhazovat peníze tato vláda umí dokonale, ale to nic nemění na správném a důsledném postoji mnoha senátorů.

A formou bonmotu doplním - tato vláda rušila EET, další vláda bude holt rušit zbytečné úřady. Jak prosté. Jen to mezitím bude stát ty stamiliony. A chování pana kolegy ke mně? Je jednoduše sprosté. Netuším proč. Měl by zklidnit hormony, neb má s nimi evidentně problém. A jednací řády? Ty dokonce často píšu - čím se kdy živil on, to opravdu nevím. Jsem si ho nelustrovala, protože mne člověk jeho typu a stylu nezajímá…

PS: A teď mi to došlo - to bude ono. Nevšímám si ho, a to ho chlapce trápí…
PSS: Ale vážně. Ještěže 90 procent senátorů je úplně normálních, tj. dospělých. A jiné názory jim nebrání v komunikaci, hodné dospělých lidí… Děkuji ti za to, Pane Bože!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…