Senátorka Zwyrtek Hamplová: Budu chtít omluvu. Musíme tyto praktiky zavčas zarazit

13.12.2022 9:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k praktice gymnázia v Rumburku, které vystavilo v atriu budovy plakát o dezinformacích, kde byla uvedena i sama senátorka.

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Budu chtít omluvu. Musíme tyto praktiky zavčas zarazit
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Tak už o mne učí na gymnáziu. Kdybych byla sarkastická, tak to oglosuji, že nám přednášeli na gymplu o buřiči Václavu Havlovi… Až tam jsme došli - děláme na politickou objednávku totéž… Nu, budu muset požádat rumburské gymnázium o vysvětlení, jak k tomu, co hlásají, došli. Přiložím svůj profesní životopis. A budu chtít omluvu. Musíme tyto praktiky, nedůstojné demokratické země, zavčas zarazit. Abychom se totiž jednou nedivili. V každém případě je to těžce za hranou. Těžce. A podle toho budu jednat. Nenapadlo by mne, že je něco podobného vůbec možné.

Z TEXTU:

Z plakátu své okolí vykuleně sleduje Jana Zwyrtek Hamplová, nově zvolená senátorka za Kroměřížsko, advokátka, která se celý život věnovala správnímu právu a pomáhala obcím proti zvůli státu. Zwyrtek Hamplová má pochybnosti o průběhu covidových opatření, která jsme si užili v posledních dvou letech, poukazuje i na minimum snahy politiků o příměří na Ukrajině. Kritizuje, polemizuje, vznáší námitky, pochybuje. Na vše veřejně upozorňuje, mluví o tom, nechce mlčet. Ve prospěch celé společnosti, protože na podobném principu možnosti kritizovat a nesouhlasit jsou postavené hodnoty naší země, celého systému.”

Zdroj textu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …