Vláda: Schůze vlády

29.07.2014 6:33

Členové vlády ve středu 30. července 2014 od 15.00 hodin projednají mimo jiné:

Vláda: Schůze vlády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jednání vlády právě začalo

· Analýzu prokazování původu majetku a možnosti jeho odčerpávání, předkládá: 1. místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí.
Materiál seznámí vládu s možnostmi v nastavení variant řešení prověřování původu majetku fyzických osob a jeho následného odčerpávání v případě, že původ majetku nebude prokázán.

· Posílení zdrojů systému veřejného zdravotního pojištění v roce 2014, předkládá: 1. místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí.
Materiál obsahuje návrh na provedení rozpočtového opatření, kterým bude posílen systém veřejného zdravotního pojištění v roce 2014 a zajištěna zvýšená platba na veřejné zdravotní pojištění osob, za něž je plátcem pojistného stát.

· Návrh na zrušení usnesení vlády ze dne 11. dubna 2012 č. 253 k Předpokladům a východiskům pro přípravu ústavního zákona o rozpočtové kázni a odpovědnosti, předkládá: předseda vlády.
Cílem návrhu je, aby při vypracování návrhu ústavního zákona o rozpočtové kázni a odpovědnosti, resp. návrhů prováděcích zákonů na tento ústavní zákon navazujících, nebyl jeho zpracovatel vázán věcným zadáním přijatým vládou v dubnu 2012.

· Návrh usnesení vlády ČR k zajištění prostředků pro jednorázový příspěvek na provoz Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně a Nemocnici Na Bulovce, předkládá: ministr zdravotnictví.
Vláda zváží navýšení rozpočtu Ministerstva zdravotnictví za účelem jednorázové finanční pomoci dvěma klíčovým nemocnicím s cílem zachovat kvalitu a rozsah poskytované zdravotní péče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlada.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…