Vostrá (KSČM): Premiérem byla Nagyová a ODS se jen diví

23.05.2014 9:37

Stejně jako asi mnoho našich občanů jsem zcela šokovaná z ukazujících se informací, jak skutečně fungovalo Nečasovo vládnutí a že tento člověk se nechal v podstatě peskovat jak malý kluk od své šéfky sekretariátu. Je to až k nevíře, že zde mohla úřednice úřadu vlády rozhodovat o chodu celého státu, o tom, kdo bude mít na starosti nejvýznamnější státní instituce či kdo se naopak musí poroučet.

Vostrá (KSČM): Premiérem byla Nagyová a ODS se jen diví
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Zároveň je zjevně vidět, že na paměti neměla žádné bytostné zájmy České republiky, ale řešila pouze kam koho za jaké službičky dosadit a jak s pomocí politického podsvětí urvat nějaké peníze či luxusní dary pro sebe. Petra Nečase a jeho vládu jsme za jejich způsob vládnutí mnohokrát kritizovali, ale to jsme nevěděli, že se obracíme na špatného člověka, který byl pouze jakýmsi poslušným podřízeným Nagyové.

Z výslechů a rozhovorů vyplývá, že v ODS se tento stav toleroval a že oni sami chodili podřízeně za Janou Nagyovou, pokud chtěli něco zařídit po svém předsedovi a premiérovi. Tudíž její představitelé za to nesou také plnou zodpovědnost, že tolerovali či byli součástí tohoto bizarního systému. Tato strana má šanci, jen pokud provede hlubokou sebereflexi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Společenství obcí je instrumentem, aby se slučovat nemusely

18:09 Ministr Rakušan: Společenství obcí je instrumentem, aby se slučovat nemusely

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 24. května 2024 k zákonu o úřednících územních samosprávný…