Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2012 11:48:40

Pozvánka na konferenci Tomáš Garrigue Masaryk v roce 2012

Pozvánka na konferenci Tomáš Garrigue Masaryk v roce 2012

Milan Štěch, předseda Senátu Parlamentu České republiky, pořádá dne 6. září 2012 od 10 do 16 hodin v Hlavním sále Senátu Parlamentu ČR konferenci u příležitosti 75. výročí úmrtí prvního prezidenta Československé republiky Tomáše Garrigua Masaryka.

    Vážené dámy, vážení pánové,
dovolte nám, abychom Vás pozvali na konferenci "TGM v roce 2012", která se koná ve čtvrtek 6. září u příležitosti 75. výročí úmrtí Tomáše Garrigua Masaryka v prostorách Senátu Parlamentu České republiky.

Záštitu nad konferencí převzal předseda Senátu PČR Milan Štěch, akce se koná za odborné podpory Masarykova ústavu a Archivu AV ČR, vystoupí na ní mj. Václav Bělohradský, Jacques Rupnik, Stanislav Balík ad.

Podrobný program naleznete v sekci Soubory. 

Zástupcům médií bude zajištěn přístup na konferenci bez předchozí akreditace.

Těšíme se na Vás!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama