Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.03.2016 8:13:53 - Blanka Jeřábková

Máte novou videoprojekci přenosů on-line z jednání Senátu, ale není vás vůbec slyšet.

Sleduji tyto přenosy a zvlášť body, které mě zajímají, protože všechny zákony jdou z Poslanecké sněmovny, kterou nesleduji, protože je to ztráta času. V Senátu je vždy diskuze věcná a na úrovni, i když má každý k projednávaným bodům jiný názor. Tak se chci zeptat proč není zvuk upraven tak, aby byl slyšet jak předkladatel zákona, zpravodajec, či diskuse jednotlivých senátorů. Nechci spekulovat o tom, že je to záměr.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.04.2016 18:25:13 - Senát Parlamentu České republiky

Vážená paní Jeřábková,

předpokládám, že se dotaz týká on-line webového přenosu. Na základě Vašeho upozornění byla provedena kontrola systému včetně namátkové kontroly částí záznamu z jednání v době od 10. prosince 2015 do 6. dubna 2016. V záznamech, které vycházejí z vysílaného streamu, nebyly objeveny žádné problémy s úrovní hlasitosti. V případě přetrvávajících problémů doporučujeme kontaktovat webmastera na e-mailové adrese webmaster@senat.cz.

S pozdravem

Eva Davidová, tisková tajemnice