ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2013 10:19:07

Hnutí ANO nikdy nebude provozovat ani pokoutně financovat antikampaně

Hnutí ANO nikdy nebude provozovat ani pokoutně financovat antikampaně

Negativní kampaň proti ANO se rozjela naplno

Zatímco hnutí ANO pracuje, získalo ocenění za nejaktivnější sociální sítě a Transparency International ho ocenila čtyřmi body z pěti za financování kampaně (pro srovnání ČSSD a ODS získaly pouhé dva), známé firmy české politiky se pustily do masivního očerňování hnutí v médiích, které si podle nejskromnějších odhadů vyžádalo již přes 15 milionů korun.

„Asi se kluci bojí," zhodnotil stručně útoky na Facebooku, v novinách a na černých výlepech po celé republice předseda Andrej Babiš. Hnutí uspořádalo ve čtvrtek 17.10. tiskovou konferenci pro novináře, na které představilo nejviditelnější prvky této antikampaně. Mezi nimi je i dopis očerňující Andreje Babiše, který má zamířit do všech domácností v České republice. „Je pod ním podepsán pražský kmotr Tomáš Hrdlička, bývalý člen ODS, který je napojen i na ČSSD a SPOZ. Jenom náklady na vytištění tohoto dopisu jsou minimálně 3,5 milionu korun," řekl Babiš.

Na internetu se také objevilo video, v němž podporovatel ODS herec Ondřej Pavelka obviňuje Andreje Babiše ze lží o spolupráci s StB.

Na současné antikampani je zřetelné zoufalství zejména ODS, které jde do voleb bez silného lídra a programu. „Paní Němcová říká, že ANO své lidi platí.

Ovšem jediný z kandidátů, který pobírá plat od ANO je pan Komárek, pan Faltýnek a já pracujeme v Agrofertu. V novinách jsem ale četl, že když se ODS nedostane do parlamentu, přijde o práci 80 lidí," řekl Babiš.

Hnutí ANO nikdy nebude provozovat ani pokoutně financovat antikampaně. Doufáme, že za současného stavu politické scény je to pro naše voliče znamení, že jsme skutečně jiní a přicházíme pro Českou republiku pracovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama