ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2018 9:20:00

Koaliční smlouva pro statutární město Olomouc bude podepsána 16. října

Koaliční smlouva pro statutární město Olomouc bude podepsána 16. října

V pátek se sešli zástupci politických stran a hnutí zapojených do přípravy koaliční smlouvy pro statutární město Olomouc na volební období 2018–2022.

Došlo ke vzájemné shodě všech zúčastněných stran na novém složení Rady města Olomouce a programových prioritách, které budou tvořit základ programového prohlášení nové koalice.

Zároveň se zástupci všech čtyř subjektů dohodli, že do pondělního večera projednají ve svých zastupitelských klubech a stranických orgánech finální znění koaliční smlouvy s tím, že její podpis proběhne dne 16. října v 9.00 hodin na radnici v Olomouci.
Jmenné složení Rady města a přidělení kompetencí jednotlivým uvolněným členům Rady bude zveřejněno před podpisem koaliční smlouvy.

Zástupci stran a hnutí se také dohodli na plánu práce na novém programovém prohlášení a termínech jednotlivých jednání zastupitelstva do konce roku, s cílem projednat a schválit rozpočet města na rok 2019. Ustavující zasedání zastupitelstva proběhne v pondělí 5. listopadu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama