ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2013 16:09:43

Ekošikana: velký problém pro ekonomiku

Ekošikana: velký problém pro ekonomiku

Česká republika získává pověst země, kde je bez větších problémů možné zmařit podnikatelský záměr pomluvou a i značné investice ekošikanou a ekoterorem. Jsou blokovány realizace dálnic, úložišť, elektráren, prodejních sítí.

Jako poradce zahraničních investorů vím, že se  zajímají o metody, projevy a rozsah ekošikany a ekoteroru v  naší zemi.  Ačkoliv to médiím nikdy nepřiznají,  pečlivě vyhodnocují činnost občanských sdružení, vzniklých jen proto, aby sabotovala správní řízení vedoucí k realizaci investorského záměru a dosáhla na “kompenzace” za odblokování.  Ustoupí-li nakonec investoři od původně medializovaného cíle investice v Česku z důvodu ekošikany, uvedou, že raději dali přednost nižší ceně asijské práce... Evropská, tedy i naše společnost, akceptuje zubožení lidí za svými hranicemi, ale netoleruje byť i smyšlenou devastaci vlastní přírody...

Česká republika získává pověst země, kde je bez větších problémů možné zmařit podnikatelský záměr pomluvou a i značné investice ekošikanou a ekoterorem.  Jsou blokovány realizace dálnic, úložišť, elektráren, prodejních sítí.

Případ amerického Amazonu budiž výstrahou.  Neprovedeme-li zásadní právní změny zamezující “zelené sabotáže”, investoři se  naší zemi vyhnou velkým obloukem.

JUDr. Ivo Kasal, člen a mluvčí politické strany ANTIBURSÍK – STOP EKOTERORU !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama