ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2015 10:11:29

Strach o život

Strach o  život

Moje přítelkyně mne každý den mlátila, protože jsem nevolil ANO. Ze strachu o život jsem se vloudil do bytu souseda a požádal o azyl v jeho spižírně. Měl jsem štěstí, dům je v Brně Cejlu, ve společenství vlastníků Zlatušky, Hollana a Bartíka.

Na starou přítelkyni si už ani nevzpomenu. Pokukuji po nové. Buď to bude v domě již žijící Ukrajinka  Antonovna nebo její sousedka Kamila. A že mne nechtějí a budou klást odpor? S tím si mužně poradím. Ze spižírny občas vyjdu, vezmu si kapesné, zalezu do pajzlu u Janáčkova divadla a tam  se integruji s opilci tak dlouho, dokud se nemusí zvednout a jít pracovat na Magistrát nebo Brno-střed. 
I přes to všechno jsem  ve městě  velmi nespokojen.  Po desáté večer je všude na ulicích tma (aby bylo vidět na hvězdy), třikrát mne srazil nějaký cyklista na Náměstí Martina Svobody  a na   Nádraží Břetislava Rychlíka mají jen Zelenými dotovanou trávu. 
Uvažuji o tom, že zahodím pas, spálím si prsty, budu ze sebe dělat hluchoněmého a přesunu se do Německa, kde to za těch pár tisíc  měsíčně u nějakého poslance  doklepu. Pokud by chtěl někdo se mnou (třeba všichni důchodci, invalidi, vychovatelky dětí z Klokánků), dejte mi vědět. Adresu má Jiří X. Doležal. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama