Adam Zábranský

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • transparentnost
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2023 14:04:00

Hala č. 4 se opět stane centrem dění

Hala č. 4 se opět stane centrem dění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k rekonstrukci památkově chráněné haly v pražské Holešovické tržnici

 Originální novorenesanční podobu burzy v Holešovické tržnici nikdo z nás nepamatuje. Je z roku 1895. O to víc se těším, až se zhruba za dvě léta „vyloupne“ ve svém původním lesku. Bez nepovedených přístaveb a zašlých nánosů z dob neslavných.

Památkově chráněna hala č. 4 – původně burza, poté záložna i restaurace – byla do druhé světové války centrem dění. Minulý režim se na ni nehezky podepsal, my ji ale nyní vynahrazujeme i posledních 21 let, kdy byla po zaplavení staletou vodou zanechána bez oprav.

tržnice

(foto Holešovická tržnice)

Investice Prahy jí navrátí ztracenou noblesu. Zatím probíhají bourací práce, ale výsledek Pražany mile překvapí. Nabídne sál pro kulturní a společenské akce v unikátních kulisách i restauraci. Hala č. 4 se opět stane centrem dění.

Pokračujeme tak v projektech rozjetých v minulém volebním období! V tomto případě patří dík bývalému náměstkovi Pavlu Vyhnánkovi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama