ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2009 9:56:57

O jedné vteřině

O jedné vteřině

Přiznám se, že když jsem se před pár lety rozhodl ukončit úspěšné podnikání a začít usilovat o možnost dělat stejně úspěšně politiku, na vteřinu mě to napadlo.

<span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana; font-size: 10px; line-height: 15px; ">Napadlo mě, jaké by asi bylo stát se ministrem. Ne proto, že bych měl potřebu si tím něco dokazovat. Ale proto, že jeden ministr má mnohem více možností naplnit své politické představy, než jeden z dvou set poslanců.</span><p style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; text-align: justify; ">Po té vteřině jsem ale sám sobě přiznal, že mé šance stát se ministrem jsou docela malé. A že mě čeká nejméně jedno volební období poslancování a pak možná, někdy...</p><p style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; text-align: justify; ">Dopadlo to jinak a já se musím přiznat, že z toho mám velkou radost. Tím spíš, že resortem dopravy, který mi pan premiér Topolánek svěřil, jsem procházel po celou dobu studií i profesionální kariéry.</p><p style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; text-align: justify; ">Nemá asi smysl, abych teď a na tomto místě obšírně vysvětloval, co ministerstvo a celou dopravu v příštích měsících čeká, protože hlavní programové cíle naší vlády jsou jasné a stejně všechno záleží na tom, jestli se ostatní strany přestanou řídit heslem "čím delší pat, tím lépe pro nás".</p><p style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; text-align: justify; ">Samozřejmě lze namítnout, že těch, kdo naší vládě dávají šanci na získání důvěry, není mnoho. To ale neznamená, že bych do úřadu nastupoval s pocitem práce na jeden měsíc. Mé plány jsou dlouhodobé a chtěl bych většinu z nich realizovat.</p><p style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; text-align: justify; ">Panu premiérovi jsem dnes na ministerstvu poděkoval za důvěru, kterou mi dal. Doufám, že ji nezklamu. A že nezklamu ani tu Vaši.</p><p style="padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 10px; margin-left: 0px; text-align: justify; ">Přeji Vám pěkný podzim!</p>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama