Antonín Vyšohlíd

Kandidát na senátora VOLEBNÍ OBVOD Č. 46 – ÚSTÍ NAD ORLICÍ
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2016 21:42:29

Volební program

Volební program

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PRO KLIDNÝ A SPOKOJENÝ ŽIVOT

 To, co chci prosadit v senátu nejsou nesplnitelná přání, jsou to běžná přání nás všech. Chci, aby se lidé v naší zemi cítili bezpečně, aby se rodina dostala na první místo v tom, co je pro stát důležité. Vzdělání by mělo být vždy dostupné pro všechny, aby byl dostatek pracovních míst s odpovídající mzdou, důstojné stáří pro naše seniory, kteří svůj díl práce státu už odevzdali. Toto jsou jednoduché důvody, proč jsem se rozhodl kandidovat na kandidátce KSČM.

Sám sázím na slušnost, poctivost, pracovitost, solidaritu a vytrvalost. Hodnoty, které se časem nemění a jsou stále platné.

Občané, posviťme si do budoucnosti!

Každé Vaše rozhodnutí ovlivní to, jak bude naše země vypadat a jak se nám v ní bude žít !Politiku považuji za jediný možný způsob jak v rámci svých možností ovlivnit správu věcí veřejných a tedy i za způsob jak přispět ke zlepšení života našich spoluobčanů.

Pro stranu bez bohatých sponzorů je to téměř jediná možnost, jak prosazovat své programové cíle. Kromě řádného výkonu senátorské funkce chci pomáhat občanům v senátním obvodu a přiblížit tak senát občanům při řešení jejich každodenních starostí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama