Bc. František Vaněk

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2014 20:29:37

SENÁTNÍ VOLBY PŘEDE DVEŘMI

SENÁTNÍ VOLBY PŘEDE DVEŘMI

Podporuji MUDr. Drymla

Tímto veřejně vyjadřuji podporu před senátními volbami obhajujícímu senátorovi za volební obvod č. 45 Hradec Králové MUDr. Vladimíru Drymlovi.

Pana senátora znám osobně již několik roků. Jedná se o přímého, čestného a skvělého člověka. Vždy dostál svému slovu a za jeho působením nejen v politice jsou vidět výsledky. Ve funkci senátora vždy obhajoval práva svých voličů a nenechal sebou nikdy manipulovat, což se o jiných politicích nedá vždy říci.

Podívejme se i na jeho působení ve funkci ředitele nemocnice ve Vrchlabí, která se rok od roku přibližuje ke špičkovým zařízením v naší celé republice. Posledním případem bylo otevření špičkového Gastro oddělení. Jeho manažerská práce přináší své ovoce a uvedená nemocnice je zářným příkladem, že jde ve zdravotnictví prosperovat i bez dotací.

Pane SENÁTORE MÁTE NAŠÍ PODPORU.

Bc. František Vaněk a spol

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama