Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2016 23:38:38

Lítačka ………a co přijde dál?

Lítačka ………a co přijde dál?

Tak máme novinku ….. budeme jezdit na lítačku. Novinka od primátorky Krnáčové, díky níž budeme v Praze jezdit na lítačku a Open card vyhodíme do koše.

 Logika karty Pražana byla tam, kde ji evidentně paní primátorka nevidí a nehledá. Dle jejího uvažování jsme  mohli zůstat u tzv. legitimací. Na ně si většina z nás ještě pamatuje. Open card totiž sloužila nejen jako průkazka na MHD, jako průkaz do knihovny, mohli jsme s ní platit parkovné a měli na ni být navázány další funkce a výhody pro Pražany vztahující se k návštěvě a slevám v divadlech, možnému využití na placených parkovištích, výstavách apod.  Je jen neschopností těch, kteří měli chod hlavního města v posledních letech na starost, že se karta dále nerozvíjela. O nefunkčnost karty se zasloužili ti, kteří ji měli rozvíjet a místo toho ji používali k politickému boji. Bohužel.   

A tak přijde další investice. Tentokrát do Lítačky……… a co bude dál? Neměl by se někdo začít vážně věnovat problémům hlavního města a řešit je? Nejlépe tak, aby řešení byla přínosem pro Pražany. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama