Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2015 0:53:59

Poděkování.....

Poděkování.....

Dopis, který jsem si přál uveřejnit v časopisu MČ Praha 11 (z pozice člena zastupitelstva MČ Praha 11 a dosavadního ředitele společnosti Jihoměstská sociální a.s.) a bylo mi to odepřeno.

Ač se jedná o sloupek určený pro politické názory jednotlivých zastupitelů, dovolím si dnes udělat výjimku. Z jednoduchého důvodu. Po pěti letech končí mé působení ve společnosti Jihoměstská sociální a. s. Nechci zde vypočítávat, co vše se za těchto pět let stalo, co se povedlo, ani kde vidím další možnosti společnosti. To vše byste měli hodnotit Vy, jako občané, a hlavně tato výsada patří uživatelům, kterým společnost poskytuje své služby. Rád bych ale z tohoto místa poděkoval. Díky všem kolegům, kteří se podíleli na práci pro naše seniory, všem těm, kteří poskytli své schopnosti, svůj um a invenci těm, kteří to potřebují. Měl jsem možnost spolupracovat s neobyčejnými lidmi a velice si vážím všech, kteří se rozhodli věnovat se této profesi, kteří v sobě mají empatii a byli schopni a ochotni napřít své síly takovýmto směrem. Nebylo to vždy snadné, ale jsem přesvědčen, že společnost prokázala svoji potřebnost na trhu sociálních služeb a stejně tak svoji kvalitu. Moc rád bych poděkoval všem našim uživatelům, seniorům, s kterými jsem měl možnost se vídat, ale i těm, kterým poskytujeme služby, a nikdy jsem je neměl možnost potkat. Opravdu si vážím přízně, kterou jste mi poskytli, toho, že jste mě doslova vzali mezi sebe a přijali mě v mnoha případech nejen jako ředitele, ale i jako kamaráda, přítele. Děkuji za Vaši důvěru. Zažil jsem mezi Vámi krásné chvíle a okamžiky, které si ponesu s sebou celý život. Tedy díky Vám všem, přeji si, ať Jihoměstská sociální dále poskytuje co nejlepší služby, ať se neomezuje jen na profesní přístup, ale je nadále schopna vidět i jiný rozměr vztahů mezi společností a těmi, kterým je služba poskytována.

Děkuji, bylo mi ctí být ředitelem této společnosti.

S úctou,

Jan Gabriel

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama