Mgr. Jaroslav Bžoch

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2018 16:41:00

Jakou pravdu chcete slyšet?

Jakou pravdu chcete slyšet?

Projev na 19. schůzi Poslanecké sněmovny 13. září 2018 k finančnímu rámci EU na období 2021 - 2027

 Já dám děkuji, pane předsedající. Budu velmi stručný. Hlasování včera v Evropském parlamentu v našich očích bylo nešťastné, nicméně to neznamená jasnou aktivaci článku 7 a bude na členských státech, které se musí společně dohodnout, všichni, jak budou dále postupovat.

Co se týče toho, jak nás tady všichni neustále okopáváte. Vám, pane předsedající, vy jste schopen spojit migraci s nákupem vajíček v obchodě. To už není možné. Vy kdybyste neměl migraci, tak nemáte vůbec nic. To, jak se včera hlasovalo v Evropském parlamentu, jak hlasovali naši europoslanci, nemá s migrací, kterou vy neustále všude zmiňujete, vůbec nic společného.

K vám, pane Bartošku, prostřednictvím pana předsedajícího, já vůbec nevím, o čem mluvíte. Jakou pravdu chcete slyšet? Já vůbec nechápu, co zmiňujete? Naše zahraniční politika je jasně daná v programovém prohlášení, tak si ji přečtěte. Tam to všechno najdete, všechny informace jsou veřejné, jsou pro všechny. A za tím si stojíme, stojí si za tím náš premiér. Věřím tomu, že za tím stojí i pan ministr zahraničních věcí. Tam jsou jasné věci. Já nevím, jakou pravdu chcete víc slyšet. Přečtěte si to.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama