Bc. Libor Hadrava

  • ANO 2011
  • Praha 13
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2015 20:52:00

Radní Hadrava (ANO) se zúčastnil policejní akce v Praze 6

Radní Hadrava (ANO) se zúčastnil policejní akce v Praze 6

Vytipované lokality na území Městské části Praha 6 prověřili tento týden společně policisté s pražskými strážníky.

V pondělí 13. července od 16.00 do 23.00 hodin proběhla akce "ZAHRÁDKY" zaměřená na snižování a eliminaci trestné činnosti, na podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let, na drogové delikty a na veřejný pořádek.

S jednou z hlídkových skupin vyrazil do terénu i radní hl. m. Prahy Libor Hadrava. Cílem byly zahrádkářské kolonie Poustka - Lysolaje, Suchdol, V Houslích, Na Míčance a některé lokality, kde se mohou vyskytovat osoby bez přístřeší. „Chtěl bych ocenit spolupráci obou bezpečnostních složek. Odlehlá místa v zahrádkářských koloniích a opuštěné objekty představují bezpečnostní rizika a jejich policejní kontroly jsou nezbytnou prevencí před porušováním veřejného pořádku a možnou trestnou činností,“ uvedl radní Hadrava.

Bezpečnostní akce „ZAHRÁDKY“ se vedle autohlídek a příslušníků Policie ČR zúčastnili dva psovodi městské policie a šest strážníků z obvodního ředitelství Městské policie Prahy 6. Během akce bylo zjištěno ve dvou případech pěstování rostlin obsahujících omamnou nebo psychotropní látku a byly nalezeny dvě osoby z policejního pátrání.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama