reklama

Bc. Marek Šnajdr

www.facebook.com/marek.snajdr
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2010 22:19:51

Chameleon Rath

Chameleon Rath

Pan poslanec (zvolený za Prahu) a středočeský hejtman David Rath údajně sepisuje encyklopedii českých pravicových politiků. Je to jistě chvályhodný počin, který bude významným příspěvkem do debaty o české politice.

 Rozhodl jsem se pana poslance a hejtmana napodobit, přestože vím, že můj počin nedosahuje ani náhodou takových kvalit, jako pana poslance a hejtmana a zavzpomínat na jeho politickou kariéru prostřednictvím textů, které o něm v posledních letech vyšly na českých internetových serverech.

Pravda, někde jsem (jako např. u angažmá Davida Ratha v Liberální straně národně sociální, či v ODS v devadesátých letech) nenašel fungující odkazy a musel si vypomoci jinak. Přesto se domnívám, že abeceda Rathova působení v politice bude zajímavým čtením pro všechny, kteří nechtějí zapomínat a nechtějí sedat na lep populismu a slibování třetí strany v pořadí, jíž je pan hejtman a poslanec členem – ČSSD. Osobně přeji panu hejtmanovi a poslanci to nejlepší, snad v ČSSD dosáhne ještě na vyšší post než bylo místopředsednické křeslo v LSNS. Přeji příjemné čtení.

Více na www.chameleonRATH.cz , či na facebooku: www.facebook.com/chameleonRATH

Ve čtvrtek se projížděl pojízdný chameleonRATH.cz i před Poslaneckou sněmovnou ČR. Snad si ho všiml i pan hejtman a poslanec...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama
reklama