Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2021 17:14:00

2 340 vakcín pro celý Liberecký kraj

2 340 vakcín pro celý Liberecký kraj

Komentář na facebookovém profilu k očkování.

Z celkového počtu 2 340 vakcín, které máme od státu pro celý Liberecký kraj pro příští týden k dispozici, jich musíme převážnou většinu vyčlenit pro zdravotníky, klienty a zaměstnance ústavů sociální péče. Zbývajících zhruba 20 % (kolem 460 vakcín) můžeme nabídnout seniorům, kterým se dnes podařilo zaregistrovat do centrálního systému.

Dnes jsem proto požádal pana ministra Blatného, aby Ministerstvo zdravotnictví České republiky co nejrychleji přehodnotilo systém, jakým se vakcíny v současné době rozdělují do jednotlivých krajů. Nemocnice v našem kraji mezitím bojují se systémem a snaží se do něj zadat termíny na očkování. Termín se zatím v kraji zajistit nedá, až se situace změní, budeme o tom informovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama