Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.08.2019 17:36:00

Hasiči v Doksech oslavili 150 let od založení

Hasiči v Doksech oslavili 150 let od založení

Komentář na facebookovém profilu k významnému výročí hasičů v Doksech

Hasiči v Doksech Hasiči Doksy oslavili v sobotu dopoledne svoje velké výročí, 150 let od založení hasičského sboru ve městě.

Poděkování za svou dobrovolnou službu si zaslouží všichni současní i bývalí členové sboru v jeho dlouhé historii.

Rozhodnutí pomáhat chránit majetek a životy svých sousedů učinili dobrovolně, prostě proto že pomáhat chtěli a chtějí. Za těch 150 let se toho nejenom v Doksech změnilo opravdu mnoho. Vystřídalo se několik režimů, císařů, presidentů a bezpočet starostek a starostů. Změnilo se opravdu mnoho, ale stále platí, že když je potřeba pomáhat, jsou na místě zásahu stále první a většinou také poslední místní dobrovolní hasiči.

Pan Josef Kreif, člen místního sboru a také okresní hasičský starosta získal u příležitosti oslav nejvyšší ocenění, které může dobrovolný hasič získat, titul Zasloužilý hasič. Bez lidí jako je pan Josef Kreif, by činnost dobrovolných hasičů, kterou všichni považujeme za samozřejmou a automatickou, byla jen součástí zažloutlých kronik.

Jsem rád, že jsem panu Josefu Kreifovi mohl k zaslouženému ocenění poděkovat a poblahopřát osobně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama