Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2019 20:33:00

Potřebovali bychom více takových partnerů jako je firma CS Cabot

Potřebovali bychom více takových partnerů jako je firma CS Cabot

Vedení města slavilo čtvrtstoletí společnosti CS Cabot

Starosta Robert Stržínek spolu s oběma místostarostkami Zdislavou Odstrčilovou a Yvonou Wojaczkovou navštívili ve středu 19. června společnost CS Cabot s. r. o., která oslavuje 25 let od svého vzniku. Představitelé města převzali od valašskomeziříčské firmy šek na 20 tisíc dolarů, které radnice investuje do realizace nového centra odpočinku uprostřed přírody.

Společnost CS Cabot patří mezi celosvětové lídry ve výrobě sazí. V současné době zaměstnává více než 100 lidí.  K její základní filozofii ale patří také společenská odpovědnost a podporuje proto spolky a organizace na území města. Dále společnost v roce 1997 zřídila studijní nadaci, která při studiu podporuje nadané děti ze sociálně slabých rodin.

„Patří k nejštědřejším firmám v našem městě a nedovedu si dnes představit fungování mnoha sociálních a sportovních projektů bez jejich podpory. Za mimořádný přístup k potřebám lidí žijících v našem městě je zapotřebí poděkovat. CS Cabot dnes patří neodmyslitelně k Valašskému Meziříčí a neskromně se přiznám, že bychom takových partnerů potřebovali více,“ konstatoval starosta města Robert Stržínek.

Při příležitosti oslav 25. výročí se společnost CS Cabot rozhodla 20 tisíci dolary podpořit projekt města na vybudování centra odpočinku uprostřed přírody. Jeho součástí bude chrám ze stromů a arboretum s naučnou stezkou, která návštěvníky seznámí s tím nejzajímavějším z regionální přírody a kulturním dědictvím regionu. Zóna by měla vyrůst v příštím roce na vyhlídce v Podlesí směrem na Malou Lhotu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama